Cem Yılmaz, Caz Festivali'nde İngilizce-Türkçe Anons Yaptı - Son Dakika
Güncel

Cem Yılmaz, Caz Festivali'nde İngilizce-Türkçe Anons Yaptı

Cem Yılmaz, Caz Festivali\'nde İngilizce-Türkçe Anons Yaptı

Aya İrini'de cazın ustalarının verdiği konserde, sıradaki parçayı anons etmek için sahneye çıkan ünlü komedyen sunumuyla izleyicileri güldürdü.

02.09.2013 11:01  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UNESCO'nun desteğiyle 2. Uluslararası Dünya Caz Günü kapsamında Aya İrini'de cazın ustalarının verdiği konserde, Terence Blanchard trompetiyle eşlik ettiği 'Isfahan' parçasını anons etmek üzere sahneye Cem Yılmaz çağırıldı. Cem Yılmaz, İngilizce-Türkçe yaptığı konuşmasıyla izleyicilerin yüzünü güldürdü."

Cem'in ingilizce konuşmalarının Türkçe Metni ise şöyle:

"Merhaba. Bu benim caz sesim. Sokaktaki adamın temsilcisiyim. Aynı zamanda Balat prensiyim. UNESCO'yu etkilemeye çalışıyorum, anlarsınız. Bir caz aşığıyım, bunu beni tanıyan herkes bilir. Hayatım iki bölüme ayrılıyor; biri cazdan önce, diğeri ise cazdan sonra. İnanın bana yüzde 50 yüzde 50. Neden buradayım? Bedava bilet için. Ben bir komedyenim. Bir kişinin babası, bir kişinin de kocası. Beni davet ettiler, çünkü o esnada paranın alabileceği prompter'ı okuyabilecek ve politika yapmayacak tek komedyen bendim. Marcus Miller'dan size bir parça çalayım ağzımla. (Ağzıyla müzik yaptıktan sonra) Bu parçanın bestecisi benim ama o ödünç aldı. Bu sahnede yarı tanrılarla tanrının sahip olduğu bir mekânda olmak çok heyecan verici. Bayağı iyi insanlar olmalısınız ki sahibinden kiralamışsınız. Bizim günümüzü güzelleştirdiniz. Lütfen bunu bütün bir yıla yayın ve bizi cazlayın. Unutmadan, bu müzik türünün yaratıcısı Jay Z'ye ve elim sevgili eşi Beyonce'ye teşekkür edelim.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cem Yılmaz, Caz Festivali'nde İngilizce-Türkçe Anons Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement