Cem Yılmaz'dan 'Roket' Göndermesi: Şimdilerde Suriye'de - Son Dakika
Güncel

Cem Yılmaz'dan 'Roket' Göndermesi: Şimdilerde Suriye'de

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, konuk olduğu programda yeni filminde kullandığı roketin hikayesini anlatırken Suriye'ye gönderilirken çevrilen TIR'lara gönderme yaptı.

24.11.2015 07:54  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cem Yılmaz, yeni filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'de kullanılan gerçek roketin hikayesini, gazeteci Cüneyt Özdemir'in programında anlattı. Film için roket çizimi yaptığını ve bunu yapmaya koyulduğunu söyleyen Cem Yılmaz ekipteki kişilerin "roket yapmana gerek yok buluruz" dediğini söyleyerek savaş başlığı çıkartılmış bir roketi getirdiklerini söyledi.

"ŞİMDİLERDE SURİYE'DE"

Cem Yılmaz o sırada Cüneyt Özdemir'in " İstanbul'a da o roketi mi getirdiniz?" sorusuna cevabında silah dolu olduğu iddia edilen TIR'lara gönderme yaptı. Özdemir de bu gönderme sonrası "Şimdilerde Suriye'de" diyerek cevap verdi.

Cem Yılmaz\'dan \'Roket\' Göndermesi: Şimdilerde Suriye\'de

Son Dakika Güncel Cem Yılmaz'dan 'Roket' Göndermesi: Şimdilerde Suriye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tuba: Artık son demleri cem yılmazın 18 12 Yanıtla
  • deniz: Allah rusyadan razı olsun suriyeyi düzetsinde bizde kurtulalim göçmenlerden 8 22 Yanıtla
  • 555: Sadece başlığı okudum > Bunu haber yapanlar HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Uzun ince bir yolda,gidiyorlar gündü 4 12 Yanıtla
  • filo : Avrupa da da zam geliyor mesela 50 senede ama aldığımız para yarısı bile değil vergiye kesiliyor bence turkiye de sağlar daha iyi ye gidiyor şükredin 6 5 Yanıtla

Advertisement