Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya! - Son Dakika
Spor

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

TV8 ve FBTV ortak yayınında Acun ılıcalı'nın sunduğu "Fenerbahçe Winwin" programında Volkan Demirel'in takım olarak 10 bin forma aldıklarını açıklaması üzerine Cem Yılmaz'ın tepkisi geceye damga vurdu.

13.05.2019 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe Winwin" kampanyası kapsamında Fenerbahçe Fener Ol kampanyası dayanışması için TV8 ve FBTV ortak yayınında Cem Yılmaz ile bir araya geldi. Programa Fenerbahçede forma giyen futbolcular da katıldı. Fenerbahçe futbolcuları adına konuşan takım kaptanı Volkan Demirel, futbol takımı olarak 10 bin forma aldıklarını açıkladı.

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları…

"Fenerbahçe anlatılmaz yaşanır. Bu akşam da Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu yaşıyoruz. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. İnşallah bir ömür boyu da bu gururum devam edecek. Takım kaptanı olarak konuşuyorum. Futbol takımı olarak 10 bin adet forma alıyoruz. Takım olarak aldığımız 10 bin formayı Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlıyoruz." dedi.

Bunun üzerine Cem Yılmaz, Volkan Demirel'e dönerek, "Kaptan ne yaptın ya! Bunun üzerine yani sonuna sıfır koyacak bir delikanlı tanımıyorum" diyerek stüdyodakileri güldürdü.

Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

Takım stüdyodan gittikten sonra Ali Koç söz alarak, "Bunu buradan söylemek istemiyordum, Volkan da söyleme demişti ama Zeynep Demirel de 250 forma alarak kampanyaya destek verdi. İkisine de çok teşekkür ediyorum." dedi.

Cem Yılmaz\'dan Volkan Demirel\'e: Kaptan Ne Yaptın Ya!

Son Dakika Spor Cem Yılmaz'dan Volkan Demirel'e: Kaptan Ne Yaptın Ya! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • ua: ramazan da fitre kabul edilir fenevbahçe 13 10 Yanıtla
  • Yazık yazık: Akşam bir ara Nihat Hatipoğlu nuda çağırmışlarmı diye baktım...utanmadan ramazan fitrelerinizide feneve verin derler diye korktum...Ramazanda dilenmek...aman ya...böyle rezillik..acıdım hepsine.. 11 9 Yanıtla Sana ne: Para bizim, derdi senin mi? Sana ne? 2 4 MİLLİYETÇİ: Bilezik alan taraftar dan başka nasıl yorum beklenir bilezikçi hadi kulübene 0 2
  • ezik gb: la sanki o kadar taraftariniz var toplasan 3 yada 5 m taraftariniz var kime satcaniz o kadar formayi :)) 9 9 Yanıtla
  • bey: fener buyuk olsa dilenmezdi ,volkan 14 2 Yanıtla
  • Aslan can: Şunların haline bak yaaa... 9 6 Yanıtla
  • cevdet özen: YÜZ ONBİN FORMADA ALSAN ADAM OLAMASSIN DİĞER TAKIM ARKADAŞLARINI TENZİH EDİYORUM SEN FUTBOL TARİHİNDE KÖTÜ İNSAN OLARAK YERİNİ ALDIN. 9 5 Yanıtla Zevzek özden: Parmagini arkanda genis yer var orda kullansan 1 4
  • Pascal: BETER OLUN... 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement