Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı - Son Dakika
Magazin

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı

Cem Yılmaz'la aşkı kadar ayrılığı da gündem olan Serenay Sarıkaya, 'yeniden barışma' iddialarına açıklık getirdi. Güzel oyuncu, "Yetişkin insanlarız. Görüşmüyoruz ama küs değiliz, neden küselim" dedi.

02.02.2021 16:08  Güncelleme: 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl Cem Yılmaz'la ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya, Bebek'te bir bakım merkezinde görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, ünlü komedyenle ilgili uzun ardından ilk kez konuştu.

"GÖRÜŞMÜYORUZ AMA KÜS DEĞİLİZ"

Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz'ın sosyal medyadaki paylaşımına bıraktığı like'ı hatırlatılan Sarıkaya, aşk iddialarını yalanlayarak, "Yok barışmadık, kendisi söyledi zaten. Çok normal artık. Büyütmeyelim böyle şeyleri... Bir like'tan buraya gelmesin mevzu... Yetişkin insanlarız. Görüşmüyoruz ama küs değiliz, neden küselim." diye konuştu. Farklı bir mekanda görüntülenen Cem Yılmaz ise Sarıkaya'nın beğenisi üzerine muhabirlerin, "Serenay Hanım ile barıştınız mı?" sorusuna "Küsmedik ki barışalım" diyerek cevap vermişti.

Seranay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı

BERGEN PROJESİ ASKIYA ALINDI

Bergen projesi hakkında da bilgi veren oyuncu, "Bergen projesini askıya aldık. Başka projeler geldi şimdi onlarla ilgili hazırlık sürecindeyiz. Çalışmayı çok özledim." dedi. Aşı ile ilgili soruya da yanıt veren Serenay Sarıkaya, "Aşı sırası gelirse aşı olmayı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

İLK AYRILIK AÇIKLAMASI ÜNLÜ KOMEDYENDEN GELMİŞTİ

Birliktelikleri Atina'da belgelenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı, 10 ay sürmüştü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ekim ayında kendisine yöneltilen 'Ayrıldınız mı?' sorusuna 'Evet, ayrıldık' cevabını vermiş ve magazin dünyasını sarsmıştı.

Seranay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk iddialarını yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement