Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği, 'Organize İşler 2-Sazan Sarmalı' filminin Netflix'e satılması olay olmuştu. Şahan Gökbakar, Mahsun Kırmızıgül ve Cem Yılmaz'ın da Netflix'le anlaştığı iddiası ortaya atıldı.

17.02.2019 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği ve 1 Şubat'ta vizyona giren BKM yapımı Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi, dijital içerik platformu Netflix'te gösterime girmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

TEPKİ YAĞDI

Başta büyük heyecan yaratan bu durum, bir süre sonra bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medyada hem yapımcılar hem de salon sahipleri bu durumu eleştirirken, Televizyon ve Sinema Film Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Birol Güven de yaptığı yazılı açıklamada, gelişmenin sektöre telafisi olmayan zararlar vereceğinin altını çizdi.

 <a class='keyword-sd' href='/cem-yilmaz/' title='Cem Yılmaz'>Cem Yılmaz</a>, <a class='keyword-sd' href='/mahsun-kirmizigul/' title='Mahsun Kırmızıgül'>Mahsun Kırmızıgül</a> ve <a class='keyword-sd' href='/sahan-gokbakar/' title='Şahan Gökbakar'>Şahan Gökbakar</a> da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı

SALON SAHİPLERİNİN HABERİ YOK

Bu tepkilerin ana nedeni ise filmin sinema salonlarında vizyonda olması ve iddiaya göre salon sahiplerinin bu durumdan haberdar edilmemesi.

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı

ŞAHAN GÖKBAKAR, CEM YILMAZ VE MAHSUN KIRMIZIGÜL DE NETFLİX'LE ANLAŞTI İDDİASI

Bu arada Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz ve Mahsun Kırmızıgül'ün de Netflix'le anlaştığı iddia ediliyor. Cem Yılmaz'ın "Karakomik Filmler" ve Şahan Gökbakar'ın "Recep İvedik 6" filmleri için vizyon tarihleri hala netlik kazanmış değil.

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı

EYLÜL AYINDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Fakat Mahsun Kırmızıgül'ün 1 Mart'ta vizyona girmesi beklenen "Mucize 2 Aşk" filminin de vizyon tarihinin ertelendiği ve önümüzdeki Eylül ayında sinemaseverlerle buluşacağı konuşuluyor.

Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix\'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar da Netflix'le Anlaştı İddiası Ortalık Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement