Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret Etsin - Son Dakika
Güncel

Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret Etsin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin "Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" sözlerine yanıt verdi. Cem Yılmaz, "Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir." dedi.

11.05.2019 16:37  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında "Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" demişti. Cem Yılmaz, Twitter'dan açıklama yaptı.

"BEN CEM YILMAZ'I KARDEŞİM GİBİ SEVERİM"

Devlet Bahçeli'nin Cem Yılmaz hakkında söylediği sözlerinden sonra ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla "Ben Cem Yılmaz'ı kardeşim gibi severim..." demişti.

CEM YILMAZ'DAN BAHÇELİ'YE YANIT

Ağabeyinin ardından Cem Yılmaz da Bahçeli'ye yanıt verdi. Yılmaz, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sevgili dostlar,ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim, haddim hududum belli.. Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir.. Nevşehir belediyesindeki dostumuz da ne zaman Nevşehire bir faydam dokunacaksa çağırsın gelirim :)" dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün gazetecilerle olan buluşmasında Cem Yılmaz hakkında "Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem." ifadelerinde bulunmuştu.

Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli\'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret Etsin

Son Dakika Güncel Cem Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli'nin Sözlerine Yanıt Verdi: Sevmeyen Gayret Etsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (84)

  • gül: cem abi kafan süper calisyo tüm dünyani güldürebilmek zeka ister oda sende var 63 45 Yanıtla
  • muş: bu şarlatanın neyini seveyim işi gücü hovardrlık 39 63 Yanıtla Haydar: Ne oldu Muşlu sana bişeymi etti 0 0
  • EYT: Eyyyyy Bahçeli önce eyt yi destekledin meclise getirdin ilk oylamada el kaldırdın iki saat sonra ikinci oylamada ret oyu kullandın bizi yüz üstü bıraktın senin ipinle kuyuya inilirmi bir gün öyle bir gün böyle yazık sana 58 30 Yanıtla
  • Aksini ispatla: Noolur sev sayın bahçeli. Bak her şey güzel olacak. 53 33 Yanıtla
  • ALİ: cem bey iyiki varsın 47 29 Yanıtla
  • Ff: Mhp yi kim ciddiye alırki 43 30 Yanıtla
  • Dd: Cem yılmaz MHP nin başına gelse daha fazla oy alır 39 33 Yanıtla
  • Ne olduda bu kadar degiştin: Bay Bahçeli siz önce kendi partiniz için çalışın biraz vizyon üretin ekonomi sanayi halkın geçimi eğitim hakkında projeler üretin birde cumhur ittifakına katılmadan önceki akp ile ilgili söylemlerinizi bir hatırlayın sonra nasıl bu kadar kraldan çok kralcı oldunuz onu bir açıklayın. Okadar lafınızdan sonra şu yaptıklarınızla size zerre güvenmiyorum artık. 48 19 Yanıtla
  • z raporu: cem sevilecek biri degilsin 29 37 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement