Cemal Hünal'ın Yanağında Rol Arkadaşının Ruj İzi Kaldı - Son Dakika
Magazin

Cemal Hünal'ın Yanağında Rol Arkadaşının Ruj İzi Kaldı

Cemal Hünal\'ın Yanağında Rol Arkadaşının Ruj İzi Kaldı

12 Eylül darbesini konu alan 'Kırmızı'nın galasında ünlü oyuncunun yanağında rol arkadaşı Leyla Göksun'un ruju kalınca imdadına oyuncu arkadaşları yetişti.

15.05.2015 11:16  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

12 Eylül darbesi sonrasını konu alan 'Kırmızı' filminin galası önceki akşam bir alışveriş merkezinde yapılan galanın ardından görücüye çıktı. Yücel Müştekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmim başrollerinde Cemal Hünal, Selim Bayraktar ve Leyla Göksun yer alıyor.

DİĞER ARKADAŞLARI YETİŞİP SİLDİ

Galada toplu röportaj sırasında rol arkadaşı Leyla Göksun'un kırmızı ruju yanağında kalan Cemal Hünal'ın imdadına diğer oyuncular yetişti ve sildi. Lale Cangal'la evli olan ve Doğan Atilla isminde bir çocuğu olan Cemal Hünal, güzel bir film olduğunu söyleyerek, "Enteresan bir iş oldu, özgün bir hikaye... Hayatı baba olduktan sonra anladım. Bakıcımız yok ve bebeğimize biz bakıyoruz. Evdeki hayvanlarımız da duruyor. Gül gibi geçinip gidiyoruz" dedi.

"ÇOK KİŞİ ÖPÜYOR"

Filmin konusu 12 Eylül ihtilalini anlattığını söyleyen yönetmen Yücel Müştekin, Kenan Evren'in ölümünün ve vizyon tarihinin hemen arkasından olmasının da tamamen tesadüf olduğunu ifade etti. Galaya gelenler Soma faciasını ise siyah kurdeleler takarak andı.
Yanağındaki kırmızı ruj izini fark eden Cemal Hünal "Çok kişi öpüyor kimin izidir bilmiyorum" diyerek herkesi güldürdü. Bu arada rol arkadaşının kırmızı elbisesine basınca kısa süreli panik yaşayan oyuncu durumu toparlayıp poz verdi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Cemal Hünal'ın Yanağında Rol Arkadaşının Ruj İzi Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • AYIP....: VAY BE MİLLETİN İŞİ GÜCÜ KALMAMIŞ YAPTIĞI HABER BAK AYIP BE AYIP. 23 2 Yanıtla
  • Isvicre: Cok onemli vede muhim bir haber 6 16 Yanıtla
  • Mucx: Bizi de öpüyorlar güzel Türkiyem, ama nerelerimizden... 3 19 Yanıtla
  • AYIP....: VAY BE MİLLETİN İŞİ GÜCÜ KALMAMIŞ YAPTIĞI HABER BAK AYIP BE AYIP. 18 1 Yanıtla
  • Hc: Habrrmı bu sımdı yaZık 2 2 Yanıtla
  • zehra avşar,ı seven adam: Halkımız hangi dizilerden ve filmlerden etkileniyorlar VE kimleri kendilerine örnek aliyorlar ACABA? Şimdiki ebeveynler kendi öz çocuguna,,annem,babam,ablam,abim,,diye hitap etmekte.Gencler hep sakal uzatiyorlar.Birde selamlaşırken kafaları tokuşturuyorlar.Ben utancimdan yerin dibine giriyorum.Dizi,film,sinema ,moda,müzik gibi seyler boştur. 0 1 Yanıtla
  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement