Cemalettin Sarar, 70'inci Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Cemalettin Sarar, 70'inci Yaş Gününü Kutladı

Sarar Şirketler Grubunun Başkanı Sarar, 70'inci yaş gününü Eskişehir'de, Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın'ın sahne aldığı gecede kutladı.

22.04.2014 14:03  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarar Şirketler Grubu'nun Başkanı Cemalettin Sarar, 70'inci yaş gününü Eskişehir'de, Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın'ın sahne aldığı gecede kutladı.

Cemalettin Sarar'ın yaşgünü kutlaması Eskişehir'deki Sarar Basma Fabrikası'nın bahçesindeki Camlı Köşk'te yapıldı. Geceye Eskişehir Büyükşehir Belediye CHP'li Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Ataç, Anadolu Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Orhan Oğuz ile davetliler katıldı.

Sanatçı Emel Sayın'ın şarkılarıyla renk kattığı gecede, Zehra Sarar, eşi Cemalettin Sarar için hazırladığı yakın dostlarının Sarar'la ilgili anıları ve geçmişten bugüne fotoğraflarının yer aldığı bir kitap hediye etti.

Dünyaca ünlü İtalyan şef Carlo Bernardini'nin lezzetli yemeklerinin ikram edildiği gecenin finalinde Pınar ve Levent Bidil ikilisi dans gösterisi sundu. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cemalettin Sarar, 70'inci Yaş Gününü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement