Cenaze Töreninin Ardından Vatandaşlar Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika
Güncel

Cenaze Töreninin Ardından Vatandaşlar Yolu Trafiğe Kapattı

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 kişi bugün yapılan cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

28.03.2018 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 kişi bugün yapılan cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye katılan vatandaşlar töreninin ardından kazanın olduğu kavşağa giderek yolu trafiğe kapattı.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Ovakent Mahallesi Çatalarmut Kavşağı'nda meydana geldi. Anıl Kaplan (32) yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 34 AEL 995 plakalı kamyonet, Çatalarmut Kavşağı'na geldiği sırada Ödemiş yönünden gelen Melih Delgin (28) kontrolündeki 35 D 6922 plakalı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde otomobilde bulunan Melih Delgin, Nazım Korkmaz (38) ve Burhan Usul'un (26) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada, otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Mustafa Er (27) ise ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Er'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Melih Delgin, Nazım Korkmaz ve Burhan Usul'un cenazeleri, Bademli Mahallesi Meydanı'nda ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bademli Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik ve vatandaşlar katıldı. Kazada ölen sürücü Melih Delgin'nin 11 ay önce evlendiği ve iki aylık hamile olan eşi cenaze töreninde güçlükle ayakta dururken, Nazım Korkmaz'ın ayrıldığı eşi ile iki küçük kızı da babalarının mezarı başına gelerek dua etti.

VATANDAŞLAR KAVŞAK TRAFİĞİNİ KAPATTI

Cenazeye katılan gurup törenin ardından kazanın meydana geldiği Çatalarmut Kavşağı'nda toplanarak iş makineleri ve araçlarla yolu trafiğe kapattı. Kavşakta toplanan vatandaşlardan Mahmut Köksal, "Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım. Dün Ödemiş Ovakent Yolu Çatalarmut Mevkii'nde kaza meydana geldi. Daha öncede birçok kez kazaya sebebiyet veren bu kavşak için bütün yetkili kurum ve kuruluşlardan bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Öncelikle Çatalarmut Kavşağı'nın ışıklandırma ve daha iyi bir kavşak olmasını istiyoruz. Ödemiş Ovakent yolunun bir an önce genişletilmesi için yöre halkı olarak yetkililerden söz istiyoruz" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'de olay yerine gelerek vatandaşlara; durumu ilgililere aktaracağını, bu tarz protestolar ile sonuç alınamayacağını belirterek dağılmalarını istedi. Kavşakta toplanan gurup, Badem'in konuşmasını ardından olaysız dağıldı.

Öte yandan, kamyonet şoförü Anıl K. (31) jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenaze Töreninin Ardından Vatandaşlar Yolu Trafiğe Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Üyelerini Kabul Etti
    19:25 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Üyelerini Kabul Etti

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyeleri Ankara'da kabul etti. Bakanlığın X sosyal medya hesabından Bakan Fidan'ın kabulüne ilişkin paylaşım yapıldı. Paylaşımda, Bakan Fidan'ın ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Rogers, Kıdemli Üyesi Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da görüştüğü bildirildi.

  • Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi
    19:24 Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi

    Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin'in Haynan Adası'nda düzenlenen Boao Asya Forumu'nda Türkiye-Çin ilişkileri, Yeniden Asya Girişimi ve Asya'daki bağlantılık projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor
    19:23 Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor

    6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Ebrar Sitesi B Blok'ta 109 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklar SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Akif Özgüler'in adli kontrol kararını kaldırdı. Sanıklar, binanın yasalara uygun olarak yapıldığını savundu. Duruşma 13 Haziran'a ertelendi.

  • Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı
    19:19 Edirne'de terörle mücadele kapsamında 13 şüpheli yakalandı

    Edirne'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında yasal işlemler başlatıldı.

  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.

  • Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    19:11 Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement