Cenazeler Karıştı, Gerçek Yolda Ortaya Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Cenazeler Karıştı, Gerçek Yolda Ortaya Çıktı

Cenazeler Karıştı, Gerçek Yolda Ortaya Çıktı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde vefat eden iki vatandaşın cenazeleri defnedilmek üzere memleketlerine gönderilmek istenirken karıştırıldı.

31.03.2016 17:42  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayırova Özgürlük mahallesi 204 sokak'ta oturan Mehmet Sönmez (85) dün yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Mehmet Sönmez Çayırova Belediye Mezarlıklar Müdürlüğüne götürülmüştü. Kastamonu'da defnedilecek olan Mehmet Sönmez'in cenazesi ile aynı yerde bulunan ve Düzce'ye gönderilmek için mezarlıkta bekletilen Remziye Çakıcı'nın cenazesi karıştı.

AKRABASININ CENAZESİNİ ALMAYA GELENLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Kastamonu'nun Pınarbaşı köyü Maşuklu mahallesinde defnedilecek olan Mehmet Sönmez'in cenazesi yerine yanlışlıkla Remziye Çakıcı isimli kadının cenazesi gönderildi. Yapılan yanlışlık ise Remziye Çakıcı isimli kadının akrabalarının Çayırova Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gelip akrabalarının cenazelerini teslim almak istediklerinde ortaya çıktı.

YANLIŞ CENAZE YARI YOLDAN DÖNDÜ

Mezarlıkta bulunan cenazenin Remziye Çakıcı'ya ait olmadığı anlaşılınca, karıştırılarak Kastamonu'na gönderilen Remziye Çakıcı'nın cenazesi yarı yolda aranarak Düzce'den Çayırıova'ya geri gönderildi.

Gece saatlerinde Çayırova'ya geri getirilen Remziye Çakıcı'nın cenazesi akrabalarına teslim edildi. Karışıklık sonrasında cenazeler doğru bir şeklide cenaze sahiplerine teslim edilirken, Mehmet Sönmez'in cenazesi Kastamonu'ya, Remziye Çakıcı'nın cenazesi ise defnedilmek üzere memleketi Düzce'ye gönderildi.

Remziye Çakıcı ile Mehmet Sönmez'in cenazelerinin defnedildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cenazeler Karıştı, Gerçek Yolda Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement