Cengiz Altıntaş AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Cengiz Altıntaş AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Cengiz Altıntaş AK Parti\'den Aday Adayı Oldu

4 yıldır Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten eğitimci Cengiz Altıntaş, AK Parti'den yeniden milletvekili aday adayı oldu.

19.02.2015 13:40  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 genel seçimlerinde temayül yoklamasında 31 aday adayı arasından aldığı Bin 150 oy ile birinci çıkan fakat listede yer bulamayan eğitimci Cengiz Altıntaş AK Parti'den yeniden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde mevcut milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç gibi önemli isimlerin ardından 2011 temayül yoklaması birincisi ve son 4 yıldır Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten eğitimci Cengiz Altıntaş aday adaylığını açıkladı.

Eşi Gülseren Altıntaş ile birlikte düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını duyuran Cengiz Altıntaş, aday adaylığı konusunda geçtiğimiz günlere kadar karasız olduğunu son haftada her şeyin netleştiğini söyledi. 2011 genel seçimlerinde parti tabanında en rağbet gören isim olan ve listeye alınmamasına rağmen partideki çalışmalarına devam eden Altıntaş, Aydın genelinde yaptıkları kamuoyu araştırmasında CHP'nin yerel seçimlerdeki gücüne sahip olmadığını AK Parti'nin ise biraz daha toparlandığını gördüklerini söyledi.

'ÖNCE KENDİMİ ANKARA'YA ANLATTIM'

Gazetecilerin 2011 temayül yoklamasında birinci çıkmasına rağmen listede kendisine yer bulamamasını hatırlatması üzerine Cengiz Altıntaş, "2011 yerel seçimlerinde temayülden birinci çıkmama rağmen listede yer almamam konusunda seçimlerden 2-3 ay sonra parti kanadından 'Sen Ankara'ya ihmal etmişsin. Ankara ile çok fazla temas kurmamışsın' dendi. Doğru ben 2011 genel seçimlerinde teşkilatlara ağırlık verdim. Bu sefer ikisini birden ağırlık veriyoruz. Önce kendimi Ankara'ya anlatarak geldim. 4 Yıl önce Ankara'ya kendimi anlatmaya gittiğim de iş işten geçmişmiş. Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin" şeklinde konuştu.

12 yıldır AK Parti'nin içerisinde olduğunu hatırlatan Cengiz Altıntaş, "Aydın'ı sokak sokak bilirim. Ben işlerimi Aydın'da yürütüyorum. Uzun süredir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı'nı yürütüyorum. Aydın'ın gitmediğim köyü nadirdir. Aydın için bir şeyler yapabileceğime inanarak yola çıktım. Ben kazansam da kazanmasam da buradayım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cengiz Altıntaş AK Parti'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement