İngiliz Devi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika
Spor

İngiliz Devi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Roma'daki başarısıyla Avrupa'nın devlerini peşine düşüren Cengiz Ünder için Arsenal tarihi bir transferin hazırlığını yapıyor. Topçular, 50 milyon euroluk bir teklifi kasasında hazır bulunduruyor.

26.11.2018 18:33  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde Avrupa'da transfer piyasasının en çok konuşulan ismi olan Cengiz Ünder, bir kez daha gündeme geldi. İngiltere'de yayın yapan Daily Star Gazetesi'nde yer alan haberde, Cengiz Ünder için Arsenal'in çok istekli olduğu belirtildi. Arsenal Menajeri Unai Emery'nin araya girdiği ve kadrosunda görmek istediği milli yıldız için 50 milyon euroluk bir teklif hazırlandığı iddia edildi.

ROMA İLE TEMASLAR BAŞLADI

Son 2 sezondur Roma'da başarısıyla dikkat çeken 21 yaşındaki futbolcu için Roma ile temasların başladığı ifade edildi. Devre arasında olmasa bile gelecek sezonun başında Arsenal'in Cengiz Ünder konusunda somut bir adım atma konusunda kararlı olduğu dile getirildi.

TRANSFER, 50 MİLYON EURO'YA GERÇEKLEŞECEK

Topçular'ın Roma'yı ikna edebilmesi halinde Cengiz transferi 50 milyon euroya gerçekleşecek. Böylelikle, Türk futbol tarihinde en yüksek bonservise transfer olma rekoru genç futbolcunun eline geçecek.

İngiliz Devi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İngiliz Devi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • izmirli: ŞIMARIK Emre ve özellikle sonradan görme Arda gibi bazı futbolculara Cengiz Ünder kapak olsun adam gibi adam Cengiz Ünder ve Cenk Tosun Avrupada parayı alın teriyle kazanıpta şımarmadılar helal olsun 6 0 Yanıtla
  • Bjk: Helal sana cengiz gurur duyuyo TÜRKİYE seninle 4 0 Yanıtla
  • Futboldananlayanadam: Cengiz o kadar etmez . Ayrıca Arsenalde asla oynayamaz. Takım oyununa hiç yatkın değil stili. iş yapamaz . 0 4 Yanıtla TATANGA54 : Senmi futboldan anlıyorsun ağzının kenarında süt var sil bebe 4 1
  • ASLANKRAL63: ınglterede oynayamaz zor gördük cenk tosunu 18 e giremiyor 0 1 Yanıtla
  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement