Cenk Erdem, Müziğin Psikolojisini Çözecek - Son Dakika
Kültür Sanat

Cenk Erdem, Müziğin Psikolojisini Çözecek

Cenk Erdem, Müziğin Psikolojisini Çözecek

Elite World İstanbul Hotel Jazz Company'de 18 Ocak Cuma gecesi, Psikolog DJ Cenk Erdem'in performansını kaçırmayın!

16.01.2013 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehrin merkezi Taksim'de Elite World İstanbul Otel bünyesinde yer alan Jazz Company, Ocak ayı programında yine çok özel seslerden birini caz tutkunları ve müzik severlerle buluşturacak.

Psikolog kimliğinin yanı sıra müzisyenlik ve DJ'lik mesleğiyle de dikkat çeken Psikolog DJ Cenk Erdem, Elite World İstanbul Hotel'de yer alan Jazz Company'de 18 Ocak Cuma akşamı 22.00-01.00 saatleri arasında yepyeni albümü "Güçlendiren Şarkılar" için pop, soul, caz şarkılarıyla bir kutlama gerçekleştirecek. Cenk Erdem, Sony Music Türkiye işbirliği ile çıkardığı yeni albümü "Güçlendiren Şarkılar"ı Jazz Company'de hayranları ve caz tutkunlarıyla buluşturacak.

Duygularınıza cesaret ve güç katan şarkıları bir araya getirdiği yepyeni albümünün şarkılarıyla Jazz Company'de DJ kabinine geçecek Erdem, gecede albümün "Aşk en büyük güçtür" sloganıyla en güçlü şarkıları ve müzik dünyasının dev isimlerinin hitleriyle bir müzik şöleni sunacak.

Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, içki menüsünde yer alan "Summertime", "Blue Moon" kokteylleri ve "Caz Yemeği" menüsü ile de gelenlerin damak zevkine hitap eden Jazz Company, adından sıkça söz ettirirken, "jam session"ları, sürpriz sanatçıları, yenilenen teknik donanım ve dekoruyla da farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Programlar hakkında detaylı bilgi almak için; www.eliteworldhotel.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca rezervasyon ve danışma için 0212 313 83 83'den/8246'yı tuşlayarak bilgi alabilirsiniz…

Adres: Elite World İstanbul Hotel Jazz Company - Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim İstanbul

Tel: 0212 313 83 83

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Cenk Erdem, Müziğin Psikolojisini Çözecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement