Şampiyonlar Ligi Anketinde Cenk Tosun Messi'ye Fark Attı - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi Anketinde Cenk Tosun Messi'ye Fark Attı

Şampiyonlar Ligi haftanın golü anketinde Cenk Tosun'un golü oyların yüzde 37'sini alarak haftanın golü seçildi. Cenk Tosun'un golü ikinci sırada yer alan Pedro ve üçüncü sırada yer alan Messi'nin oylarının toplamı kadar oy aldı.

19.09.2017 12:21  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı oyuncu 'un Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Porto'ya attığı gol UEFA'nın yaptığı anket sonucu Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi. Cenk, ankette yer alan Pedro ve Messi'nin aldığı oyu tek başına topladı.

İKİSİNİN TOPLAMI KADAR OY ALDI

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Avrupa'nın beğenisini toplamaya devam ediyor. Siyah-beyazlı oyuncunun Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk mücadelesi olan Porto maçında attığı gol UEFA'nın yaptığı ankette haftanın golü seçildi. Tosun'un, Porto ağlarına gönderdiği top, oylamaya katılanlar tarafından büyük beğeni topladı ve yüzde 37 gibi yüksek bir oy aldı. Cenk Tosun'u Chelsea'nin İspanyol yıldızı Pedro Rodriguez yüzde 19'luk oy oranıyla takip ederken, Barcelona'nın süperstarı Messi ise 3. sırada yer aldı. Messi'nin Juventus ağlarına gönderdiği gol, topladığı yüzde 18'lik oyla 3. sırada kendisine yer buldu. Cenk Tosun'un aldığı oy, Pedro ve Messi'nin oylarının toplamına eşit oldu.

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi Anketinde Cenk Tosun Messi'ye Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement