Centilmen Lig de Digiturk'ün - Son Dakika
Spor

Centilmen Lig de Digiturk'ün

Centilmen Lig de Digiturk\'ün

SPORX ÖZEL – Türkiye Futbol Federasyonu üzerinde büyük uğraşlar vererek hazırladığı ve ucunda büyük para ödülleri olan Centilmen Lig'in de kaynağını buldu… Sadece bu sezonun ikinci yarısında Spor Toto Süper Lig'inin "En centilmen olan" ilk üç takımına 7 milyon TL'lik ödülün verileceği bu proje için bir süredir kaynak arayışını sürdüren TFF'nin imdadına yine Digitürk yetişti.

12.01.2012 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORX ÖZEL – Türkiye Futbol Federasyonu üzerinde büyük uğraşlar vererek hazırladığı ve ucunda büyük para ödülleri olan Centilmen Lig'in de kaynağını buldu…

Sadece bu sezonun ikinci yarısında Spor Toto Süper Lig'inin "En centilmen olan" ilk üç takımına 7 milyon TL'lik ödülün verileceği bu proje için bir süredir kaynak arayışını sürdüren TFF'nin imdadına yine Digitürk yetişti.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi'nin hazırladığı bu projeyle ilgili ilk olarak Digitürk'ün kapısını çaldığı ortaya çıktı. Başkan M.Ali Aydınlar'ın yürüttüğü bu görüşme sonrası Centilmen Lig'in haklarını Digitürk'e satıldığı öğrenildi.

Böylelikle bu sezonun ikinci yarısında uygulamaya konan Centilmen Lig'in ilk üç sırasına girecek olan takımlara dağıtılacak olan 7 milyon TL'lik ödül Digitürk'ün kasasından çıkacak.

Özel Haber – Tahir Kum

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Centilmen Lig de Digiturk'ün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement