CEO'lar, Yöneticiler, Çalışanlar; Tüm Şirket Mutfağa Giriyor - Son Dakika
Güncel

CEO'lar, Yöneticiler, Çalışanlar; Tüm Şirket Mutfağa Giriyor

CEO\'lar, Yöneticiler, Çalışanlar; Tüm Şirket Mutfağa Giriyor

İş dünyasının en eğlenceli mesaisi "Ofisten Mutfağa" yarışması için başvurular başladı.

14.12.2017 16:03  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş dünyası profesyonellerinin katıldığı, iş rekabetini yemek keyfine dönüştüren ve ekiplerin ast-üst ayrımı olmadan "biz bilinci ve ekip ruhunu" ortaya koydukları en eğlenceli iş dünyası mesaisi "Ofisten Mutfağa" yarışması için başvurular başladı. Yarışmaya katılmak isteyen şirketlerin 20 Ocak 2018 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresine katılımlarını belirtmeleri gerekiyor. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan "Ofisten Mutfağa" yarışmasına bugüne kadar Pirelli, Nestle, Abbott, ING Bank, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto gibi farklı sektörlerden oluşan pek çok önemli firma katıldı.

"Ofisten Mutfağa" şirketlerin hem insan kaynakları yönetimine hem de iç iletişim faaliyetlerine yaratıcı bir bakış açısı getiriyor. Yarışmaya katılan şirketlerin birbirleriyle lezzetli bir rekabet yaşadıkları, ast-üst ayrımı yapmadan motivasyon, ekip bilinci ve şirket bütçelerini nasıl değerlendireceklerinin ötesine geçerek; eldeki malzeme ile ne ve nasıl pişiririzi düşündükleri en eğlenceli mesaileri. Türkiye'deki şirketlerin ekip yönetimi ve çalışan potansiyelinin belirlenmesine farklı bir bakış açısı getiren "Ofisten Mutfağa" yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık.

OFİS MUTFAĞINDA BU YIL, YARATICILIK YARIŞACAK.

Yarışmaya katılan şirketlerin ekipleri arasındaki yarışmalar, Zorlu Eataly Mutfak atölyesinde gerçekleştirilecek. Şirket ekiplerine verilecek olan sürpriz malzeme kutusundaki ürünlerle ekipler; başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan mönülerini hazırlayacaklar. Yarışmacıların heyecanın doruk noktasında olduğu ve bilmedikleri malzemelerle, bir mönü oluşturarak ekipçe hazırlanacakları ve sunumu da aynı anda şekillendirecekleri renkli dakikalar hayli keyifli. Jüri tarafından belirlenen kriterlere göre hazırlanacak puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket, 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek finalde yarışmaya hak kazanacaklar. Finalde yarışan ekipler ise 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek törende ödüllerini alacaklar.

LEZZET USTALARI DEĞERLENDİRECEK

"Ofisten Mutfağa" yarışmasına katılan şirketlerin ceo'sunun, yöneticisinin ve çalışanının performansını, bu kez lezzet ustaları değerlendirecek. Ekiplerin hazırladığı mönü ve sunumları; Eataly Executive Chef Claudio Chinali, S.Pellegrino Young Chef's yarışması'na katılan ilk kadın şef olan Hazal Yıldırım ve işletmeci& gurme yazarı Elif Edes Tapan'ın da aralarında bulunduğu çok değerli ve ünlü gurmelerin de yer alacağı bir juri değerlendirecek. Jüri değerlendirme kriterlerini: ekip çalışması, mönü uygulama, gıda güvenliği, hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık ve sunum olarak göz önünde tutacak.

"OFİSTEN MUTFAĞA" ŞİRKET VERİMLİLİĞİNİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KILABİLİYOR.

Şirketler, hem kendi ekipleriyle hem de farklı sektörlerden oluşan ekiplerle tatlı bir rekabet yaşayarak; iş dünyasındaki ortamlarından çıkıyor, farklı bir bakış açısı, soluk, kendini ve ekip arkadaşını tanıma, şirket biz bilinci kavramlarını içselleştirerek verimliliğin artması sağlanıyor. Ekiplerin, eğlenceli ve iş dışındaki farklı bir ortamda birbirleriyle stres yönetimi, rekabet yönetimi ve ekip yönetimini deneyimlemeleri onların uzun süre şirkete bağlı personel olmalarını da beraberinde getiriyor.

"Ofisten Mutfağa" projesine üç yıldır gelen yoğun talep, "Ofisten Sahneye" ve "Ofisten Tiyatroya" projelerinin de doğmasını sağladı.

Bu güne kadar "Ofisten Mutfağa" projesine Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank,ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı ,Ericsson,3M, Vodafone, Cocacola, KPMG ,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel gibi önemli şirketler katıldı.

GURME SEYAHATLİ ÖDÜLLER

Yarışmanın birincileri Avrupa başkentlerinin gurme festivallerinde ve rivieralarında keyif ve tadım dolu bir seyahatin sahibi olacak. Ayrıca, kategori birincileri İstanbul'un nish otel ve restoranlarında ağırlanarak; mekanların executive şeflerinin de eşliğinde konusu damak zevkleri olan keyifli akşam yemeklerinde gurme keyfi yaşayacaklar. "Ofisten Mutfağa" yarışmasının 2016 yılı birincisi Düsseldorf Gurme Festivaline ve 2017 yılında Taste of Amsterdam'da muhteşem bir Gurme seyahat gerçekletirdiler. 2018 yarışma birincilerini de her yıl olduğu gibi sürpriz bir yurtdışı lezzet seyahati bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CEO'lar, Yöneticiler, Çalışanlar; Tüm Şirket Mutfağa Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement