'Çerçeveler' İsimli Kadın ve Çocuk Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

'Çerçeveler' İsimli Kadın ve Çocuk Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

\'Çerçeveler\' İsimli Kadın ve Çocuk Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kadın Birliği Derneği'nin SODES kapsamında yürüttüğü 'Sosyo-Kültürel Kadın Merkezi' projesi kapsamında Ece Baca tarafından 'çerçeveler' isimli kadın ve çocuk temalı fotoğraf sergisi açıldı.
Kadın Birliği Derneği Başkanı Hülya Soydinç, iki...

26.11.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın Birliği Derneği'nin SODES kapsamında yürüttüğü 'Sosyo-Kültürel Kadın Merkezi' projesi kapsamında Ece Baca tarafından 'çerçeveler' isimli kadın ve çocuk temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Kadın Birliği Derneği Başkanı Hülya Soydinç, iki gündür etkinliğin sürdüğünü belirterek, "Kadın hakları ve toplumda kadının yeri konulu söyleşi programı düzenledik. Konuşmacı olarak Haber Spikeri Gülgün Feyman, Kadın Hakları Koruma Derneği Başkanı Avukat Gönül İşler, Avukat Necmiye Özkul, Din Bilimleri Uzmanı İlkay İyibilgin, Sosyal Çalışma Uzmanı Sultan Gece Baca katıldı. Fotoğraf Sanatçısı Ece Baca tarafından 'Çerçeveler' isimli kadın ve çocuk temalı fotoğraf sergisini açtık. Hüzün Yücel kitabı için imza günü düzenlendi" dedi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele günü münasebetiyle düzenlenen program çerçevesinde Fotoğraf Sanatçısı Ece Baca tarafından Çerçeveler isimli kadın ve çocuk temalı fotoğraf sergisinin açılışı Vali Süleyman Tapsız'ın eşi Dr. Ayşe Tapsız tarafından açıldı. Daha sonra konukları bir kokteyl verildi.

Etkinliğe; Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Vali Yardımcısı Tolga Toğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akpınar, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emin Arslan ve davetliler katıldı.

Program sonunda Vali Süleyman Tapsız tarafından Fotoğraf Sanatçısı Ece Baca'ya plaket verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Çerçeveler' İsimli Kadın ve Çocuk Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement