Türkiye'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı - Son Dakika
3.Sayfa

Türkiye'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı

Ordu'da feci şekilde katledilen ve tüm Türkiye'nin ağladığı Ceren Özdemir, doğum gününde sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Ceren'in annesi Güfer Özdemir'in "Doğum günleri planları yapıyordun, ben nasıl dayanırım, keşke şarkı söyleyip dans etseydin" feryadı yürekleri dağladı.

06.12.2019 11:31  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da evinin önünde kalbinden bıçaklanarak öldürülen 20 yaşındaki Ceren Özdemir, doğum gününde mezarı başında anıldı. Anne Güfer Özdemir'in feryatları yürekleri dağladı.

Ordu'da geçtiğimiz günlerde saat 19.35'te antrenman sonrası evine gireceği esnada kalbinden büyük bir bıçak darbesi alan Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi balerin Ceren Özdemir, ağır yaralandı. 112 acil servis ekiplerince Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özdemir, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Türkiye'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı

ÖLÜMÜNDEN 3 GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ

Olayın gerçekleştiği gün doğum gününe 3 gün kalan Ceren Özdemir'in katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak önce Perşembe Efirli Cezaevine gönderildi, oradan da Van'a nakledildi. Aile, doğum gününü kutlamaya hazırlanan ve arkadaşlarından "Doğum günümü unutmayın" isteğinde bulunan Ceren Özdemir'i, doğum gününde mezarı başında andı.

ANNESİ KIZININ KIYAFETLERİNİ GİYDİ

6 Aralık tarihinde dünyaya gelen 20 yaşındaki Ceren Özdemir, toprağa verildikten 2 gün sonra mezarı başında anıldı. Anne Güfer Özdemir, kızının kıyafetlerini giyerek mezarı başında gözyaşı döktü. Annenin, "Doğum günleri planları yapıyordun, ben nasıl dayanırım, keşke şarkı söyleyip dans etseydin, ben yatsaydım orada keşke, benim yavrumu nasıl aldılar? Senin kıyafetlerini giydim de geldim" şeklindeki feryatları ise yürekleri dağladı.

Türkiye'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı

MEZARA KARANFİL BIRAKILDI

Ulubey ilçesinin Kumanlar Mahallesi'ndeki mezarının başında, doğum gününde anılan Ceren'i, baba Yılmaz Özdemir, ablası Gizem, arkadaşları ve yakınları da yalnız bırakmadı. Ceren'in mezarına karanfil bırakıldı, dualar edildi.

Türkiye\'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Türkiye'nin ağladığı Ceren, doğum gününde mezarı başında anıldı! Annesinin feryadı yürek dağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • onur: yapana helal olsun :D 0 5 Yanıtla ...: SEN NE DİYORSUN VİCDANSIZ. KENDİNİ KLOZETE AT VE SİFONU ÇEK.. 1 0
  • sule: allah sabir versin ailesine cok zor bir durum 2 0 Yanıtla
  • halıllll: doğumgünün kutlu olsun kardeşim.dilerim ALLAH tan sana yapılan bu haksızlık ahirette günahlarına kefaret olur ve sonsuz hayat olan ahıret hayatın cennet bahçelerinden bir yer olur rabbim rahmet eylesin 2 0 Yanıtla
  • Eda: Bak büyüt Emek ver gelsin biri Canini alsin gelde bu acisiyla yasa Allah Rahmet etsin 0 0 Yanıtla
  • Malafattrosto: Suyunu çıkarma VOL18 ÜLKECE SU KAFAYI YEDİK AMERIKADA DAKİKADA 12 İNSAN ÖLÜYOR 1 HAFTADIR BIKTIK BUNUN HABERİNDEN 0 0 Yanıtla

Advertisement