Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan\'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Yapılan atamalarla Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Hüseyin Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

24.06.2014 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan atamalarla Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Hüseyin Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Okul Kıyafetleri İmalatçıları, Satıcıları Konfederasyonu Başkan Yardımcısı ve Trakya Okul Kıyafetleri İmalatçıları Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, üyeler Selim Arıkök, Arif Yaman ve Özcan Dinç Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, "Yeni göreviniz hayırlı olsun. Gerçekten şunu görüyorum ki ilçenin havası çok değişmiş. İnşallah Çerkezköy için başarılı çalışmalara imza atarsınız" dedi.

Çerkezköy'de okul sıkıntısının bulunduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise, Amberdere'ye yapılacak olan lise kampüsünün ardından sorunun bir nebze giderileceğini söyledi. Ziyarette partililer ve dernek üyeleri Çerkezköy'deki eğitim sorunlarını ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement