Çerkezköy MHP'de Görev Dağılımı - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy MHP'de Görev Dağılımı

Çerkezköy MHP\'de Görev Dağılımı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde MHP'nin yeni ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Koray Önsel yeni ilçe yönetimini tanıttı.

03.04.2013 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde MHP'nin yeni ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Koray Önsel yeni ilçe yönetimini tanıttı.

Koray Önsel başkanlığında oluşturulan İlçe Yönetiminde başkan yardımcılıklarına Niyazi Özdemir, Adnan Akan, Samet Toz, Erkut Özkul, Zeynel Abidin Gelen getirilirken, Ali Gürsel Tefon ilçe sekreteri, Zerrar Duran muhasip olarak atandı. MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi'nde Turabi Karagöz, Ahmet Sezer, Mehmet Kar, Lütfi İğrek, Seçkin Tunç, Sefer Kılıç, Fırat Boz, Bilge Nur Şümset, Kadir Şimşek, Fatih Berber, Celalettin Macit, Recep Kardeş, İsmail Bıyıklı, Özkan Başaran, Ahmet Kurt, Yahya Keleş, Özdemir Coşkun, Engin Yazar ile Ahmet Gürsoy yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile Milliyetçi Hareket Partisi yöneticiler ve milletvekillerine yeni göreve kendilerini layık gördükleri için teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda yaşanan kan değişikliğinin tüm Çerkezköy'e hayırlı olması temennisinde bulunan Önsel "Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak. Hakkımızda olumlu yada olumsuz yapılacak her eleştiriyi dikkate alacağız. Üzerimize yüklenen misyonun, omuzlarımızdaki ağır yükün farkındayız. Çerkezköy bu günden itibaren çok farklı bir teşkilat görecektir. Çerkezköy'ü yaşanılabilir daha güzel hale getirmek için durmadan çalışacak bir teşkilatla geliyoruz. Sorunları sadece dile getiren değil, sorunlara çözüm üreten olacağız. Cenabı Allah'ın izniyle bu teşkilat bundan sonra Çerkezköy'ün geleceği olacaktır." Şeklinde konuştu

Teşkilatın kapısının vatanını milletini seven, bayrak için, vatan için, millet için gerçekten hizmet etmek isteyen herkese açık olduğunu belirten Önsel şunları söyledi: "Başka bir kapı aramaya gerek yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin Çerkezköy'de tek çatısı bulunmaktadır. Herkes gelip geçicidir. Kimse kendisini partimizin üzerinde göremez ve ismini kullanarak faaliyetlerde bulunamaz.

Yerel seçimlere 1 yıl gibi az bir zaman kalmıştır. Bundan sonra bize düşen durmadan, yılmadan, bize engel olmaya çalışanlara aldırmadan azimle çalışmak olacaktır. Biz bu yolda arkadaşlarımla beraber and içtik. İlk hedefimiz üç hilalli bayrağı Çerkezköy Belediyesi'ne asmaktır. Bunun için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Faaliyet konuları belirlenerek yönetim kurulu üyelerinin hakim oldukları alanlarda görev dağılımları yapıldı. Bizim yönetim kurulumuzu oluşturan arkadaşlarımızın başka bir emsali Çerkezköy'de başka bir siyasi partide bulunmamaktadır."

03.04.2013 10: 04: 56

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy MHP'de Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement