Cerrahpaşa Onkoloji Servisine Yardım Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Cerrahpaşa Onkoloji Servisine Yardım Ziyareti

Cerrahpaşa Onkoloji Servisine Yardım Ziyareti

AREL'li öğrencilerin ve jüri üyelerinin ziyareti Onkoloji servisindeki hasta çocuklar için moral oldu.

30.04.2013 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜK MODACILARLA KÜÇÜK MODACILARIN

CERRAHPAŞA ONKOLOJİ SERVİSİNE YARDIM ZİYARETİ

AREL Eğitim Kurumları ilkokul öğrencileri, "Cerrahpaşa Pediatrik Onkoloji Servisi"ne yardım amaçlı tasarladıkları tişörtlerin satışından elde edilen geliri ünlü jüri üyeleri modacı, Erol ALBAYRAK ve Arzu YETİŞ KOCATEPE ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretle bağışladılar.

Sosyal Sorumluluk bilinciyle toplum ve hizmet çalışmalarına ara vermeden devam eden AREL öğrencilerinin geçtiğimiz aylarda "Cerrahpaşa Pediatrik Onkoloji Servisi'ne yardım kampanyası kapsamında düzenledikleri ve ünlü jüri üyeleri modacı Erol Albayrak, Yonca Ebuzziya, Arzu Yetiş Kocatepe, sanatçı Reyhan Karaca, spor spikeri Emre Tilev, öğretim görevlisi Olgün Oral, Yard.Doç.Dr.Engin Akdoğan ve Bücürük firması Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Ünal'ın değerlendirmesiyle gerçekleşen "Mutluluk" konulu tişört tasarım yarışmasında dereceye giren tasarımlar Bücürük firması tarafından üretilerek bir çok noktadaki mağazasında satışa sunuldu. Satılan tişörtlerden elde edilen gelir 26 Nisan 2013 Cuma günü değerlendirmeyi yapan ünlü jüri üyeleri, AREL öğrencileri ve Bücürük firmasının katılımıyla gerçekleşen ziyaretle Cerrahpaşa Onkoloji Servisi'ne bağışlandı. Tasarladıkları tişörtleri giyen öğrenciler bağış esnasında duygulu anlar yaşadılar. Onkoloji servisindeki ziyaret sonrasında hasta yakınlarının kaldıkları evleri de gören AREL öğrencileri, modacı Erol Albayrak ve Arzu Yetiş Kocatepe bundan sonra da Cerrahpaşa Onkoloji Servisi'ne yardım kampanyalarına devam edeceklerini belirttiler.

Daha önce de yaptıkları kermeslerden elde edilen gelirlerle çeşitli yardımlarda bulunan AREL'li öğrencilerin ve jüri üyelerinin ziyareti Onkoloji servisindeki hasta çocuklar için moral oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cerrahpaşa Onkoloji Servisine Yardım Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement