Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş - Son Dakika
3.Sayfa

Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş

Almanya'nın Duisburg şehrinde eşi Mine'nin kaybolduğunu söyleyerek 7 Eylül'de polise başvuruda bulunan koca, genç kadını öldürdüğünü itiraf etti. 3 ay sonra, dün gece cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Mine'nin kocası tarafından ormanlık alana gömüldüğü belirtildi.

06.12.2019 21:18  Güncelleme: 22:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Duisburg şehrinde 7 Eylül'de kaybolan ve kocası Ercan E.'nin 20 Ekim tarihinde polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından aranmaya başlanan 26 yaşındaki Mine O.'nun dün gece cesedi bulundu. Alman basınında yer alan haberlere göre, Mine O.'yu, kocasının öldürdüğü ve ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

Kaybolan Mine O.'yu uzun süredir arayan Alman polisi, gelen bir ihbar üzerine ailenin garajında arama yaptı. Polis, aylardır ortalıkta olmayan Mine O.'ya ait kıyafetler ve cep telefonunu garajda görünce, zaten şüpheli olarak takip edilen koca Ercan E.'yi gözaltına aldı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Gece yarısına kadar süren ifadede Ercan E.'nin eşi Mine O.'yu öldürdüğünü ve cesedini de Untermaiderich semtinde bir okulun yanında bulunan ormanlık alana gömdüğünü polislere anlattığı kaydedildi. Ceset üzerine yapılacak otopsinin ardından 26 yaşındaki Mine O.'nun nasıl öldürüldüğünün ortaya çıkması bekleniyor.

Duisburg Polisi, Mine O. olayı ile ilgili bilgisi olan vatandaşların en yakın polis birimine bilgi vermelerini bekliyor.

KADIN CİNAYETLERİ DURMAK BİLMİYOR

Eskişehir'de Ayşe Tuba Arslan, eski eşi tarafından öldürülmüş, Arslan son bir yılda tam 23 suç duyurusunda bulunduğu ve hepsinin takipsizlikle sonuçlandığı ortaya çıkmıştı. Anestezi teknikeri Ayşe Karaman da 29 Temmuz'da Ankara'da erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.'nin evinde ölü bulunmuştu. Türkiye'yi sarsan bir olay da geçen günlerde Ordu'da yaşanmıştı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, 3 Aralık günü cezaevi firarisi Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak katledilmişti.

Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş
Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine\'yi eşi öldürüp ormana gömmüş

Son Dakika 3.Sayfa Cesedi 3 ay sonra bulunan Mine'yi eşi öldürüp ormana gömmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • aslan: acilen tüm katillere uyuşturucuya teröre idam gelmelidir yoksa bu ülkeyi çok fena günler beklemektedir 32 4 Yanıtla
  • Yağmur : Ne oluyor bu insanlar a bu kadınları neden acımasız ca öldürüyorlar ya ne hakkınız var kötüyse boşayın ayrılın yeter be Allah kahretsin sizi be 31 2 Yanıtla
  • Adile bicer: Erkekler cok canilesti line saglik oldurdugun icin 7 11 Yanıtla
  • Eski kafa: Biz küçükken öğretmen ödev verirdi dün akşam haberleri seyredin ve özet çıkarın diye. Şimdi çocuğumun yanında değil haberleri dizi izlemeyi, film izlemeyi korkuyorum. Çocuk ne yapsın. Allah'ım sen hidayet ver Rabb'im. 16 0 Yanıtla
  • Pinar.. : Biz kadınlar size allahin emanetidir diyen bir peygamberin ümmetiyiz... Ama bırak buna riayet etmeyi kadın cinayetlerinde dünya ülkelerini hızla geri bırakarak zirveye tırmanıyoruz...dokunmayin kadınlarımıza... Güçsüze kalkan eller kırılsın artık... 16 0 Yanıtla Kader: Böyle iyi bir mesaj neden olumsuz begeni alir? Insanlari tanıyamıyorum 6 1 Can: Tabi günümüz kadını da Peygamber efendimiz zamanındaki kadın.. melek melek çoğu... 2 2
  • ZZ ebani: Haber başlığını okuyunca, Türkiye'nin hangi semtinde acaba diye merak ettim. Almanyadaymış. 13 2 Yanıtla Feryal : Heryerde kadın cinayeti çoğaldı ...maalesef 5 2
  • ZZ ebani: Ölmek ve öldürmek kimsenin hakkı değil. Her canlının yaşama hakkı kutsaldır. Lakin bazen öyle olaylar oluyo ki insanın öfkeden gözleri kararıyo. İşte o anda Allah sabredenle beraberdir ! ayeti aklıma geliyo ve derin nefes alıyorum. Sabretsek eğer böyle ağır olaylar vuku bulmaz. Bu tarz ağır iftira, yalan, dolan, ihanet yaşayanlar iyi bilir. Ama sabredebilsen, Allah'a havale edebilsek zaten ruh kararmaz 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı
    12:34 Yalova'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı tutuklandı

    Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, C.G. ve M.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Yapılan operasyonlarda 223,16 gram skunk, 273 ekstazi hap, 83 sentetik ecza grubu hap ve 2 hassas terazi ele geçirildi. C.G. ve M.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar
    12:34 Şişli'de Cevahir AVM'de İntihar

    Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de sabah saatlerinde kimliği öğrenilemeyen bir erkek şahıs, 5. kattan aşağıya atlayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından AVM'de girişler bir süreliğine durduruldu ve polis ekipleri inceleme başlattı.

  • Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
    12:34 Mardin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

    Mardin Üçyol mevkiinde plakaları ve markaları belirlenemeyen otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu
    12:29 Trafik Polisi Sayesinde Fenalaşan Dolmuş Sürücüsü Kaza Yapmaktan Kurtuldu

    Karaman'da dolmuşuyla seyir halindeyken fenalaşan sürücü, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Trafik polisi, dolmuşun geri geri gitmesini fark ederek arkadan gelen araçların kazaya karışmasını önledi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Fenalaşan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu
    12:28 Mudanya'da Ruhsatsız İş Yerinde Sigara Operasyonu

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekipleri, ruhsatsız bir iş yerine düzenledikleri operasyonda yüzlerce paket sigara ve sigara yapımında kullanılan tütün mamullerini ele geçirdi. Operasyonda, 9 kilo 250 gram paketlenmiş tütün, binlerce adet makaron, nargile tütünü, sigara likidi, puro ve sigara doldurma aparatları bulundu. İş yeri mühürlendi ve işletme sahibi hakkında adli işlemler başlatıldı.

  • Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı
    12:27 Mardin'de firari 2 hükümlü polis ekiplerince yakalandı

    Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanması amacıyla operasyon düzenledi. Operasyonda, hırsızlık, mala zarar verme, uyuşturucu madde kullanımı ve konut dokunulmazlığının ihlali suçlarından aranan 2 şüpheli tutuklandı.

  • Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi
    12:19 Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücü, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza, Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Kayan kavşağı istikametinden Çetin Emeç Bulvarı istikametine seyreden Fatme Yıldız (60) idaresindeki TX 1357 TM plakalı (Bulgaristan) otomobil, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Fatme Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.


Advertisement