Meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandılar - Son Dakika
3.Sayfa

Meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandılar

Kayseri'de 11. kattan düşüp hayatını kaybeden kadının cesedini görmek isteyen vatandaşlar, apartman demirlerine tırmandı.

13.11.2019 14:28  Güncelleme: 07:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 11. kattan düşen kadın hayatını kaybetti. Çevrede toplanan meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İlçeye bağlı Mimarsinan Şirintepe Mahallesi İyilik sokak üzerinde meydana gelen olayda, A.E., 11. katın penceresinden aşağı düştü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaptığı kontrollerde A.E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayı duyan A.E.'nin yakınları, sinir krizi geçirdi. A.E.'nin cenazesi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandılar

MERAKLI VATANDAŞLAR PES DEDİRTTİ

Öte yandan polis ekipleri çevrede inceleme yaparken meraklı vatandaşlar ise çalışmaları incelemek için birbiriyle yarıştı. Toplanan kalabalıktaki bazı vatandaşlar, cesedi görebilmek için polisin tüm uyarılarına rağmen apartman demirlerine tırmandı.

Meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Meraklı vatandaşlar, cesedi görmek için demirlere tırmandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • andsmero: kayserinin yobazı bıtmez 13 3 Yanıtla Kayserili: Kayserililer ne yaptı sana bu kadar acın var 2 4
  • murat: bizim insanlar harbiden adam olmaz 11 1 Yanıtla
  • Murat Bayt: Bunları toplucan , sokacan morga , kalacaklar 1 hafta ... merak falan kalmaz :))) 9 0 Yanıtla Feryal : Super fikir-:) 4 1 Birisi: konya, kayseri, adapazarı, adana... 1 2
  • Komik : Kayseri halkından ne beklersin yobaz işte görmemiş meraklı.. Kayseri nevsehir Niğde Aksaray bu bölgelerin alayı böyle.. 11 sene oldu kayseriden taşınali Trakyaya geldim karşılaştırma yapıyorum da arada her konudan dağlar kadar fark var... 5 3 Yanıtla SERHAT ŞATIROĞLU: SEN EŞEKSEN AKSARAYLI NE YAPSIN HIRT 0 0 çok komikkkkkk: bi lafa bakarım laf mı diye, bide söyleyene bakarım adam mı diye. 0 0 Arif: Kendine bir yer bulsaydın bari de gezmeseydin bu kadar 11 sene ekmek yemişsin işte şükret 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement