Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar - Son Dakika
Güncel

Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar

32 yaşında hayatını kaybeden Mikhail Sedykh'ın Ailesi cenazeyi otopsiye götürmek için yol parası bulamadı. Devreye giren Sedykh'ın yakın arkadaşı, cenazeyi örtüye sararak aracının üzerinde otopsiye götürdü. Araba üzerinde cesedi görenler ise gözlerine inanamadı.

22.05.2019 17:04  Güncelleme: 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da köyünde yaşadığı barakada yaşamını yitiren Mikhail Sedykh'ı ailesi parası olmadığı için otopsiye götüremedi. Sedykh'ın yakın arkadaşı cenazeyi yatak örtüsüne sarıp ayaklarına çorap geçirdikten sonra otomobilin üzerine bağlayıp otopsiye götürdü. Yolculuk boyunca araba üzerindeki cesedi görenler gözlerine inanamadı.

YATAK ÖRTÜSÜNE SARIP ÇORAP GİYDİRDİ

Annesi tarafından barakasında canlı bulunan gencin ailesi kendisini otopsiye götürmek için yol masrafı karşılayacak para bulamayınca ölen Mikhail'in bir arkadaşı cenazeyi yatak örtüsüne sarıp ayaklarına çorap geçirdikten sonra otomobilin üzerine bağlayıp otopsiye götürdü. Yaklaşık 50 kilometre süren yolculukta adamın cansız bedenini arabanın üzerinde görenler, gözlerine inanamadı.

Çevredekilerin olayı polise haber vermesinden sonra savcılık Mikhail Sedykh'ın kesin ölüm nedeninin ortaya çıkarılması için soruşturma başlattı.

Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar
Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar
Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar

Son Dakika Güncel Cesedi Otopsiye Götürecek Para Bulamayınca Örtüye Sarıp Araba Üzerinde Taşıdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Sahin : iste benim guzel yurdumun guzel ve iyi insanlari ulan devlet sizi basa getiren bu insanlardir oluye bile sayginiz yokki yasayanlara olsun lanet olsun sizin gibi devlet yonetenlere umarim en kisa zamanda bu saltanitiniz bitter.yasasin guzel yurdumun guzel halki . 3 22 Yanıtla memo : lan mal burası türkiye mi 13 2 hahaha: mal orasi rusya 10 0
  • hacı: Yazık insan her yerde insan çaresizlik her yerde çaresizlik 23 0 Yanıtla
  • DELİ BOZKURT: Bide memleketimizi beğenmezsiniz. Alın buyrun işte bakın görün dünyada neler yaşanıyor. 11 8 Yanıtla
  • halil24: ulkemizde öylemi kapiya kadar yemek geliyor koyune gidecekse araba temin ediliyor cenazeye gitmek icin otobus veriliyor butun islemleribdevlet tarafindan yapilip kayitlara geciriliyor bunlarıda görmeyen nakörler var 13 5 Yanıtla Öylemi: Adres ver neresi imiş burası. 3 2 +++++++++++: EJDER MEYVESİDE VERİLİYOR MU 0 0 osman: ama bu dedikleriniz ücretsiz değil... kimsesiz olması gerrekli. yakınımz vefat etti. baya da güzel ödeme ler yaptık biz. 0 0 TUNÇ06: BALIK VERME BALIK TUTMASINI ÖGRET BU İNSANLARA BU İŞ KÖLELİK DÜZENİDİR TM YAŞLI İNSANLAR İÇİN TM YA GENÇLER!! İŞ VE ÖNCE ZATEN AŞI BULURLAR.TABİĞ BİZİM ÜLKE İSLAM ÜLKELERİNDEN ÇOK ÇOK İLERİ RUSYADAN DA HER KONUDA ..İNSANLIK BİZİM ÜLKEDE .AMA ŞU GELEN SURİYELİLER MÜLTECİLER İŞİ BOZDU . 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement