Cesedi, Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Cesedi, Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu

Cesedi, tavandan dükkana dökülen kurtlar buldurdu Aylar önce ölen adamın cesedi alt kattaki dükkana tavandan kurtlar dökülünce bulunduAFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin...

05.12.2017 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cesedi, tavandan dükkana dökülen kurtlar buldurdu

Aylar önce ölen adamın cesedi alt kattaki dükkana tavandan kurtlar dökülünce bulundu

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, olay Milli Birlik Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. İddialara göre, uzun süredir tek yaşayan Ayhan Altuntaş isimli adamdan yaklaşık 2 aydır haber alınamıyordu. Evin altında cep telefonu dükkanı işleten Mustafa Başpınar iş yerinin tavanından yere kurtlar dökülmesinden şüphelenince, durumu ev sahipleri olan Abdurrahman Güzeltaş'a bildirdi. Bunun üzerine Güzeltaş da Cumhuriyet Savcılığı'na giderek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaşırken, Altuntaş'ın öldüğünü belirlediler. Evinde kapıların dar olmasından dolayı cesedi çıkaramayan polis ekipleri, durumu itfaiyeye bildirerek yardım istediler. Eve gelen ekipler önce cesedi pencereden çıkarmak istedi daha sonra verdikleri kararla evdeki birkaç kapıyı çıkararak, cesedi merdivenlerden indirdi. Ceset torbası ile cenaze aracına konulan cesedin sokağa çıkarıldığında çevresine çok kötü bir koku yayması dikkatlerden kaçmadı.

"Buraya benim kurt düşmeye başladı"

İş yerinin tavanından kurtlar döküldüğünü fark ederek durumu ev sahibine, sonrasında ise polise bildirerek cansız bedenin bulunmasını sağlayan dükkan sahibi Başpınar ise şunları söyledi:

"Buraya benim kurt düşmeye başladı. Benim de dikkatimi çekti bu kurt nereden geliyor diye. Sonra bir temizlik yaptım, çamaşır suyu, ilaç falan attım. Sonra dikkat ettim 1-2 daha düşmeye başladı, tavandan düşünce ev sahibine dedim ki, 'herhalde bu adam öldü 2-3 aydır görmüyorum bu adamı. Karakola bir git haber ver' dedim. Ondan sonra karakola gitti o arkadaş. Sonra polisler gelip buldu."

"Kiracım bana 'tavandan kurtlar düşüyor' diye söyledi"

Talihsiz adamın ev sahibi Güzeltaş ise cesedin polislerin bulduğunu kaydederek, "Ben savcılığa müracaat ettim sonra polisler geldiler, aştılar kapıyı içeri girince cesedi bulduk. 3 aydan beridir kendisini görmüyorduk zaten bulamıyorduk. Ne kadar süre önce ölmüş bilmiyoruz. Alt kattaki kiracım da bana 'tavandan kurtlar düşüyor' diye söyledi, ben görmedim" diye konuştu.

Altuntaş'ın cesedi güçlükle çıkarıldığı evden konulduğu cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altuntaş'ın ne zaman ve nasıl öldüğü ise otopsi sonucunda ortaya çıkacakken, olayla ilgili ayrıca polis tarafından da tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Cesedi, Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cesedi, Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi
    18:42 Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi

    TUNCELİ (İHA) – Tunceli'de terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 sığınak, EYP düzenekleri ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti
    18:31 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açılırken meydana gelen toprak kayması sonucu Tahir Ödemiş ve Sefer Arslan hayatını kaybetti. Cenaze töreni köy camiinde yapıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı
    18:29 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu Şüphelileri Yakalandı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili olarak yapılan yoğun çalışmalar sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, olayın şüphelilerinin yakalanmasında emeği geçen güvenlik güçlerine teşekkür ederek, Bulancak esnafına ve olayda yaralanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

  • Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
    18:09 Çankırı'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

    Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar başkanlığında gerçekleştirilen 'Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda, mahalli idareler seçimleri, bayram tedbirleri, trafik denetimleri ve aranan şahıslar üzerine bilgiler paylaşıldı. Vali Taşolar, Çankırı'da suçluların ve sokak kabadayılarının gezmesine izin vermeyeceklerini belirtti. Ayrıca, Ramazan Bayramı tatili süresince alınan önlemlerle ölümlü kazaların yaşanmadığı ifade edildi. Telefon dolandırıcılığı ve aile içi şiddet konularında da farkındalığın arttırılması gerektiği vurgulandı.

  • Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
    18:05 Şanlıurfa'da boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrasıyla kurtarıldı

    Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Şehit Nusret İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencinin boğazına cisim kaçtı. Okul müdürü Mehmet Macar, Heimlich manevrasıyla öğrencinin nefes almasını sağladı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı ve öğrenci müdürüne teşekkür etti.


Advertisement