Cesena'da Bisoli Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Cesena'da Bisoli Dönemi Sona Erdi

Cesena\'da Bisoli Dönemi Sona Erdi

İtalya Ligi'nde 19. sırada olan Cesena'da kötü gidiş teknik direktör Bisoli'ye fatura edildi.

08.12.2014 20:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Cesena'da, teknik direktör Pierpaolo Bisoli'nin görevine son verildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2 yıldır takımın başında bulunan 48 yaşındaki Bisoli ile karşılıklı anlaşılarak, yolların ayrıldığı bildirildi.

Bisoli, İtalya alt liglerindeki Prato ve Foligno takımlarıyla başladığı kariyerinde, Serie A'da Cesena'nın yanı sıra Cagliari ve Bologna'yı da çalıştırmıştı.

Cesena, Bisoli'nin teknik direktörlüğünde 14 haftada, 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alırken, 20 takımlı ligde, 8 puanla 19. sırada bulunuyor. Takım sezona Parma galibiyetiyle başladıktan sonra 13 maçtır galip gelemiyor. Bu ayrılık İtalya medyasında bir süredir yazılıyor ve gerçekleşmesinin an meselesi olduğu belirtiliyordu.

Prandelli'nin adı geçmişti

Galatasaray'la yollarını ayrıran Cesare Prandelli için İtalya basını daha ilk günlerden Parma ve Cesena takımlarını ön plana çıkarmıştı. İtalya Serie A'da Cesena 8 puanla 19., Parma ise 6 puanla 20. ve son sırada yer alıyor.

Parma ise, Cesare Prandelli'nin daha önce çalıştırdığı bir takım. Şu anda takımın başında Roberto Donadoni bulunuyor. Donadoni 2012'de göreve geldi. İlk yılında ligi 10. sırada bitren takım, geçen sezon ise ligi 6. tamamaladı. Takım UEFA Finansal Kriterleri'ni sağlayamadığı için, bu yıl Avrupa'da mücadele edemedi. Bu sezon adete bir çöküş yaşıyor. Parma bu sezon çıktığı 14 maçta 2 galibiyet ve 12 yenilgi alarak ligin dibine adeta demir attı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cesena'da Bisoli Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement