Çeşme Otoyolu'nda 'deprem' yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Çeşme Otoyolu'nda 'deprem' yoğunluğu

Çeşme Otoyolu\'nda \'deprem\' yoğunluğu

İZMİR'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6'lık depremin ardından vatandaşlar, sarsıntının etkisinin daha az hissedildiği bölgelere gitmek için yola çıktı.

30.10.2020 19:15  Güncelleme: 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6'lık depremin ardından vatandaşlar, sarsıntının etkisinin daha az hissedildiği bölgelere gitmek için yola çıktı. İzmir- Çeşme otoyolunda araçlar yoğunluk oluşturdu.

Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgedeki sarsıntılar da sürüyor. İzmir'de oturan vatandaşlar, depremin etkisinin daha az hissedildiği bölgelere gitmek için harekete geçti. Araçlarıyla yola çıkan ve şehir merkezinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, İzmir-Çeşme otoyolunda yoğunluk oluşturdu. Otoyolda trafik durma noktasına geldi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çeşme Otoyolu'nda 'deprem' yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.


Advertisement