'Cesur ve Güzel' Dizisi Ekranlara Veda Ediyor - Son Dakika
Magazin

'Cesur ve Güzel' Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküsüün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' dizisi hayranlarına kötü haberi verdi. Dizi, 22 Haziran'da ekranlara veda ediyor.

27.05.2017 11:56  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'Cesur ve Güzel' final için gün sayıyor. Cesur ve Sühan'ın destansı aşk hikayesinin, mutlu sonla bitip bitmeyeceği 22 Haziran'da son kez yayınlanacak bölümde cevap bulacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, ilk günden itibaren etkileyici sahneleriyle dikkat çeken projede yaşadıkları unutulmaz anları anlatırken, ekibe teşekkür etti.

BAŞROLLER VEDA KONUŞMASI YAPTI

Tatlıtuğ, birinci bölümde Cesur ve Sühan'ın kaza sonrası tanıştıkları sahnenin favorisi olduğunu söyledi. Oyuncu, "Cesur rolü benim ve kariyerim için yeni bir deneyim oldu. Cesur'un maceraperest ve tutkulu karakterinde kendimden bir şeyler buldum" dedi. Büyüküstün ise, "Güzel bir sinerjiyle çalıştık. En çok Sühan'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


\'Cesur ve Güzel\' Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

Son Dakika Magazin 'Cesur ve Güzel' Dizisi Ekranlara Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı
    10:32 Kanye West'in konseri sırasında trans kadın ve birkaç erkek arasında kavga çıktı

    Kanye West'in performansı sırasında 'trans kadın' ve birkaç erkek arasında kavga çıktı. Kavganın başlangıcı bir izleyici tarafından çekilen videoya yansıdı. Trans kişi, adamla yumruklaşırken kalabalığı kavgaya teşvik etti. Kavga sonunda araya giren bir kişi kavgayı durdurdu ve herkes dans etmeye başladı. Kavganın neden çıktığı belirsizdir ve Kanye'nin performansı California'da düzenlenen bir müzik festivalinde gerçekleşti.

  • Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor
    09:50 Ortaya çıkan Kate Middleton'ın son görüntüsü tartışmanın fitilini ateşledi! Kimse o olduğuna inanmıyor

    Ocak ayında geçirdiği ameliyattan sonra ortadan kaybolan ve öldüğü yönündeki spekülasyonlarla gündeme gelen Kate Middleton'ın 83 gün sonra ortaya çıkan görüntüsü kafa karıştırdı. Prens William ile alışveriş sonrası görüntülenen ve oldukça zayıf olan kişinin Kate olmadığı yerine dublör getirildiği söylentileri yayıldı.

  • Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı
    09:05 Bahar dizisindeki 'Ne oldu cerrahım' repliğinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı

    Bahar dizisine damga vuran ve izleyiciyi kahkahaya boğan ''Ne oldu cerrahım'' repliğinin başrol oyuncusu Demet Evgar tarafından doğaçlama olduğu ortaya çıktı. Kamera arkası görüntülerinde Evgar'ın kelimeyi ağızdan kaçırdığı görüldü.

  • Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti
    07:49 Emel Müftüoğlu, Sezen Aksu'nun yemek yediği anları paylaştı! Hastane künyesi detayı dikkat çekti

    Emel Müftüoğlu, "Yiyerek zayiflama metotlarını öğretiyor" diyerek Sezen Aksu'nun iki ekmeği bir anda yemeğe çalıştığı anları yayınladı. Fotoğrafta Aksu'nun bileğindeki hastane bandı ise dikkat çekti.

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.


Advertisement