Çetin Akdeniz ve Korosundan Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Çetin Akdeniz ve Korosundan Muhteşem Konser

Çetin Akdeniz şefliğindeki Küçükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Küçükçekmecelilere muhteşem bir konser verdi.

01.06.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çetin Akdeniz şefliğindeki Küçükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Küçükçekmecelilere muhteşem bir konser verdi.

Küçükçekmece Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, muhteşem bir konsere imza attı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde ünlü bağlama virtüözü Çetin Akdeniz'in şefliğinde sahneye çıkan Türk Halk Müziği Korosu, konserinde dinleyicilere keyifli bir türkü akşamı yaşattı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Türk Halk Müziği Korosu'nun Türkiye'nin dört bir yanından dillere pelesenk olan ezgileri seslendirdiği konserde katılımcılar türküye doydu. Altın Hızma Hülayim, Çıkayım Gideyim Rum Eline, Şu Karşı ki Dağda Kar Var Duman Yok, Gar mı Yağmış Yüce Dağlar Başına, Bağa Gel Bostana Gel, Yalgızam Yalgız gibi parçaları icra eden Çetin Akdeniz ve korosu katılımcılardan büyük alkış aldı.

"TEMEL KARADENİZ'E TEŞEKKÜRLER"

Küçükçekmece Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e kültür sanata verdiği destekten dolayı teşekkür eden Çetin Akdeniz, "Bizi birleştiren herkesin yüreğindeki türkü sevdasıdır" diyerek konserde emeği geçenlere de teşekkür etti. Aşık Veysel'den 'Anlatmam Derdimi' eseri ile Kürdili Hicazkar Longa parçasını da seslendirerek Kemal Sunal'ı anan Akdeniz, performansıyla büyük beğeni kazandı.

Konser sonunda ise, Küçükçekmece Belediyesi Eğitim Şefi Oktay Kurt, Akdeniz ve korosuna teşekkür ederek çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çetin Akdeniz ve Korosundan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement