Cevahir, En Şık Ramazan Sofrasını Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Cevahir, En Şık Ramazan Sofrasını Ödüllendirdi

Cevahir, En Şık Ramazan Sofrasını Ödüllendirdi

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek, geleneksel eğlenceleri günümüze taşıyan İstanbul Cevahir AVM, en şık iftar sofrasını da ödüllendirdi.

26.08.2011 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zengin lezzetlerle donatılan, en dekoratif sofrayı hazırlayanlar Cevahir'den çeşitli hediyeler kazandı.

Ramazan ayında da İstanbul halkının tercihi olan Cevahir, düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerine nostalji yaşatıyor. Cevahir AVM, aile bireylerini, akrabaları, dostları biraya getiren, Ramazan'ın en güzel ve anlamlı geleneklerinden olan iftar sofralarını da ödüllendirdi. Özenle hazırlanan, Türk mutfağının en leziz örnekleri ile donatılarak adeta bir şölene dönüşen sofraların en güzel seçildi. Cevahir AVM, bütün marifetlerin sergilendiği, hem göze hem mideye hitap eden en şık, en dekoratif iftar sofralarını hazırlayanlara çeşitli hediyeler verdi.

Yaptığı yemeklere ve hazırladığı sofraya güvenenlerin katıldığı En Güzel Ramazan Sofrası Yarışması, 15-21 Ağustos 2011 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yarışmaya katılmak isteyenler; en güzel şekilde donattığı sofranın fotoğrafını çekip, hazırladığı tavuklu ana yemeğin tarifini fotoğrafıyla birlikte Cevahir AVM'ye gönderdi. Yarışmaya katılan tarifler ve sofralar Türkiye'nin en önemli mutfak şeflerinden Eyüp Kemal Sevinç ile ünlü yemek uzmanları Sahrap Soysal ve Ayşe Tüter'den oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Jürinin seçimiyle ilk üçe girenlerin ödülleri, sunuculuğunu ünlü yemek uzmanlarından Elif Korkmazel'in yaptığı törenle verildi. Yarışmada birinciliği Nihan Ongun; ikinciliği Burçin Sırtmaç; üçüncülüğü Mehtap Özcan kazandı. Şeker Piliç Tarif Ödülü'nü ise Osmanlı Mutfağı'ndan "Ballı Mahmudiye" tarifiyle Neşe Bolu aldı. Yarışmada dereceye girenlere, çeşitli ürünlerin yer aldığı zengin bir Ramazan sepeti ile hanımların hayatını kolaylaştıran mutfak gereçleri hediye edildi.

Bir ay boyunca Ramazan'a özel gelenekleri AVM içinde sürdüren Cevahir, ziyaretçilerini iftar öncesi ve sonrası düzenlediği etkinlikler ile ağırlıyor. İftar öncesinde ve sonrasında huzur verici tasavvuf müziğinin olduğu AVM'de, Sema Gösterisi de yer alıyor. Ramazan süresince her hafta Çarşamba günleri ise Best FM'in ünlü DJ'leri sürpriz konuklarıyla birlikte Cevahir'de yer aldı. Ziyaretçiler alışverişlerini yaparken bir yandan da keyifli anlar geçirdi. Etkinlikler kapsamında Geleneksel Türk Halk Tiyatrosu'ndan da seçkin örnekler sergilendi ve böylece aileleriyle birlikte Cevahir'e gelen çocuklar ortaoyunu ile tanışma fırsatı buldu.

İstanbul Cevahir AVM

2005 yılında açılan Cevahir; ilk günden itibaren merkezi konumu, ferah ve konforlu mekanları, seçkin markaları ve hizmetleriyle geniş kitleleri kucaklayan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. 110.000 m² kiralanabilir alanı ve 303 mağazası ile en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM, ziyaretçilerine yenilikler ve fırsatlar sunmayı sürdürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevahir, En Şık Ramazan Sofrasını Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement