Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarlıyor! - Son Dakika
Güncel

Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarlıyor!

Cevahir Alışveriş Merkezi, Istanbul Shopping Fest kapsamında düzenleyeceği "Snoopy ile Moda Günleri"nde minik ziyaretçilerini unutmadı.

04.06.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm zamanların en çok sevilen çizgi karakterlerinden biri olan 'Snoopy ile Moda Tasarım' atölyelerinde çocuklar, hayal ettikleri Snoopyler'i tasarlayacak.

"Snoopy ile Moda Tasarım" atölyeleri, 7-8 Haziran tarihlerinde alışveriş merkezinin orta alanında minik ziyaretçilerini bekleyecek. Alışveriş merkezinde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak fişini atölye alanına getiren aileler çocuklarına keyifli bir karne hediyesi verme imkanı bulacaklar.

Atölyelere katılan çocuklar kendilerine özel Snoopy'lerini tasarlayacaklar ve atölye sonunda bu Snoopy'ler kendilerine hediye edilecek. Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan "Snoopy Moda Günleri" süresince özel tasarım Snoopy evleri ve ikonik Snoopy heykelleri de AVM koridorlarını süsleyecek. Ayrıca, ünlülerin tasarladığı Snoopy'ler alışveriş merkezinde özel bir platform üzerinde sergilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

7'den 77'ye herkese hitap eden İstanbul Cevahir, benzersiz eğlence dolu etkinlikleri ile sizleri ağırlamaya devam ediyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevahir'in Minik Ziyaretçileri Snoopy'lerini Tasarlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement