Çevikel'in moderatörlüğünde sanayide dijital dönüşüm konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Çevikel'in moderatörlüğünde sanayide dijital dönüşüm konuşuldu

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nilüfer Çevikel, 3. İstanbul Ekonomi Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen "Dijitalleşme Sanayiyi Nasıl Etkiliyor" başlıklı panelin moderatörlüğünü gerçekleştirdi.

06.12.2019 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl, "Yeni Dünya Düzenine Hazır Mıyız" sloganıyla 3'üncüsü düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi.

Çevikel moderatörlük yaptı

Toplamda 7 panelin gerçekleştirildiği ve alanlarında uzman yerli ve yabancı pek çok konuşmacının katıldığı zirve kapsamında DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de moderatörlük görevi üstlendi.

Çevikel'in moderatörlüğünde gerçekleştirilen "Dijitalleşme Sanayiyi Nasıl Etkiliyor" başlıklı panelde, İnvetram'dan Alp Eren Göktürk, Halıcı Elektronik'ten Hüseyin Halıcı, Alarko Holding'den Tal Garih, İnci Holding'den Perihan İnci, birer sunum yaptı.

Çevikel'den dijitale vurgu

Zirvenin ardından bir değerlendirmede bulunan DOSABSİAD Başkanı Çevikel, "İstanbul Ekonomi Zirvesi, üçüncü yılında da konularında birbirinden başarılı yerli ve yabancı birçok ismi, konuşmacıyı bir araya getirmeyi başardı. Zirve, her geçen yıl üzerine katarak emin adımlarla büyüyor. Moderatörlüğünü yaptığım panelde ise sanayinin içerisinden gelen isimler; dijitalleşmenin sanayi ve üretimdeki rolü hakkında birbirinden önemli açıklamalarda bulundular. Bursa'yı, DOSAB'ı, DOSABSİAD'ı İstanbul'da böyle önemli bir etkinlikte temsil etmekten mutluluk duyuyorum. Biliyoruz ki Bursa, tekstil ve otomotiv başta olmak üzere birçok alanda adeta bir üretim üssü konumunda. Benim de faaliyet gösterdiğim sektör olan tekstil üzerine konuşmam gerekirse, dijitalleşme bizim sektörümüzde oldukça önem arz ediyor; kaldı ki tüm sektörler için artık hayati önemde. Alanlarında ülkemizin önde gelen firmalarının temsilcileri olan konuşmacılarımız da panelimizde bu konuya dikkat çektiler, önemli bilgiler verdiler, geleceğe ışık tuttular. Her birine bizlerle paylaştıkları bilgiler adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri bu önemli günde yalnız bırakmayan Bursa Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli Başkanı İbrahim Burkay'a da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevikel'in moderatörlüğünde sanayide dijital dönüşüm konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement