Cevizdere Şehitliği'ne dev Türk Bayrağı - Son Dakika
Yaşam

Cevizdere Şehitliği'ne dev Türk Bayrağı

Cevizdere Şehitliği\'ne dev Türk Bayrağı

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyünde yaşayan vatandaşlar, aralarında topladıkları para ile Cevizdere Şehitliği'ne hakim tepeye dev Türk Bayrağı diktiler.

10.06.2019 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyünde yaşayan vatandaşlar, aralarında topladıkları para ile Cevizdere Şehitliği'ne hakim tepeye dev Türk Bayrağı diktiler.

Köy muhtarı Adem İnan önderliğinde düzenlenen kampanya ile toplanan paralarla 12 metre uzuluğunda bayrak direği alındı ve 4 metre genişliğinde 6 metre uzunluğunda bayrak köylüler tarafından Kurtuluş Savaşı'nın önemli cephelerinden Cevizdere'ye hakim bir tepeye dikildi.

Günlüce Muhtarı Adem İnan, yaptığı açıklamada, "Cevizdere bölgesi, Kurtuluş Savaşı'nda destansı mücadelelerden birinin verildiği önemli bir yerdir. Günlüce köylüleri olarak Şehitlerimize en yakın tepeye dev bir Türk Bayrağı asmak istedik. Düzenlediğimiz kampanya ile kısa sürede hedefimize ulaştık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Cevizdere Şehitliği'ne dev Türk Bayrağı - Son Dakika

  • İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler
    20:01 İşte Tokat'taki 5,6'lık depremin merkez üssünden ilk görüntüler

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Tokat ve komşu il Yozgat'ta ufak çaplı yıkıma neden oldu. Büyük paniğe neden olan depremden ilk görüntüler geldi. Görüntülerde bölge halkının büyük korku yaşadığı ve bazı binaların hasar aldığı kameraya yansıdı.


Advertisement