Çevre Bilinci Eğitimi Projesi - Son Dakika
Güncel

Çevre Bilinci Eğitimi Projesi

Süleymanpaşa Belediyesince geçen yıl başlatılan Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Bilinci Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında eğitimler sürüyor.

18.11.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesince geçen yıl başlatılan Süleymanpaşa Uygulamalı Çevre Bilinci Eğitimi Projesi (SUÇEP) kapsamında eğitimler sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2017-2018 güz döneminde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Muratlı Geri Dönüşüm firması, Oluşum Geri Dönüşüm firması, Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği ve Bilişim Sanayicileri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen SUÇEP eğitimleri devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Birimi çevre mühendisi Tuğçe Ekici tarafından Safiye Osman Çeliker İlkokulu'nda gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilere ve öğretmenlere "Naylon Poşete Hayır" projesi kapsamında file bez torba hediye edildi.

İlki 2016 yılı bahar döneminde yapılan ve bu yıl ise toplam 266 öğrenciye ulaşılan projede, eğitimler 3 okulda tamamlandı.

Okullarda geri dönüştürülebilir atık toplanmasına da aralık ayında başlanılacak. Toplanan atıklar tartılacak ve düzenlenen yarışma ile dereceye giren okul ve sınıflara, 2018 yılı bahar dönemi başında ödüller verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre Bilinci Eğitimi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement