Çevre Haberlerine Ödül - Son Dakika
Güncel

Çevre Haberlerine Ödül

Haziran Ayının İlk Haftası Kutlanan Dünya Çevre Haftası Nedeniyle Inepo Çevre Derneği Öncülüğünde, Çevre ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Fatih Koleji Tarafından Düzenlenen 15. Uluslararası Çevre Proje Olimpiyatı (Inepo) Kapsamında 2007 Çevre Basın Ödülleri Dağıtılacak.

02.04.2007 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haziran ayının ilk haftası kutlanan Dünya Çevre Haftası nedeniyle INEPO Çevre Derneği öncülüğünde, Çevre ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Fatih Koleji tarafından düzenlenen 15. Uluslararası Çevre Proje Olimpiyatı (INEPO) kapsamında 2007 Çevre Basın Ödülleri dağıtılacak.

Eserlerin konusunun "Çevre ve Doğanın Korunması" olarak belirlendiği yarışmada yazılı (gazete-dergi) ve görüntülü basın çevre haberleri kategorilerinde dereceye giren haberler para ödülü ve plaketle ödüllendirilecek. Birinciye bin 500, ikinciye bin 250 YTL, üçüncüye ise bin YTL verilecek. Ayrıca, çevre bilincinin oluşumuna katkıda bulunan yayın ve yayın kuruluşlarına da (Gazete, Televizyon, Dergi, Radyo) "Çevre Özel Ödülü" verilecek.

Yarışmanın seçici kurulunda Orman ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Hasan Zuhuri Sarıkaya, TEMA Vakfı Başkanı Nihat Gökyiğit, Prof. Dr. Osman Özsoy, İTÜ. Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Samsunlu, Ekoloji Dergisi Editörü-Prof. Dr. Zafer Ayvaz ve Yayın Kurulu INEPO Genel Koordinatörü Dr. Mustafa Petek görev alacak.

1 Mayıs 2006-30 Nisan 2007 tarihleri arasında yayınlanmış çevre ve doğa konulu çalışmaların 14 Mayıs 2007 pazartesi gününe kadar değerlendirme kuruluna ulaştırılması gerekiyor. Yarışmaya katılacak haberler: www.inepo.com sitesinden on-line olarak da gönderebiliyor. Dosya boyutu 10 megabayttan büyükse diğer alanları doldurup gönderildikten sonra haber dosyası CD'ye kaydedilerek ve üzerine haber başlığı, ad-soyad yazılarak aşağıdaki adrese kargo yoluyla gönderilecek. Bir aday, en çok iki adet çevre haberiyle yarışmaya katılabilecek. Eserlerin posta yoluyla gönderileceği adres ise şöyle: "Çevre Yarışması Basın Odası, Turgut Özal Bulvarı Kiler yanı, No: 3 Özel Fatih Fen Lisesi. Beykent-İstanbul".

2007 Çevre Basın Ödülleri; 13 Haziran 2007 Çarşamba günü Fatih Üniversitesi Hadımköy Kampüsü'nde yapılacak bir törenle verilecek.

(İRT-İRT-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevre Haberlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement