Bakan Kurum'dan Silivri Belediyesine ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bakan Kurum'dan Silivri Belediyesine ziyaret

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Silivri Belediyesini ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

05.08.2022 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Silivri Belediyesini ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bakan Kurum, Silivri Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nin ardından Silivri Belediyesini ziyaret etti.

Ziyarette Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Bakan Kurum'a hazırladıkları "Silivri Tarihi" kitabı ile ilçede ürettikleri doğal ürünlerden oluşan hediye paketi takdim etti.

Yılmaz, ayrıca Bakan Kurum ve beraberindeki heyete, ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Ziyarete, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İstanbul milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Ahmet Hamdi Çamlı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Fatma Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür de katıldı.

Bakan Kurum\'dan Silivri Belediyesine ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Kurum'dan Silivri Belediyesine ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement