Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ağrı'da - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ağrı'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ağrı\'da

Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum bir takım temaslar ve incelemeler de bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

06.11.2019 15:06  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum bir takım temaslar ve incelemeler de bulunmak üzere Ağrı'ya geldi.

Ahmed-i Hani Havalimanında Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve il protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a Ağrı ziyaretinde İl Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, çeşitli bakan yardımcıları ve genel müdür yardımcıları eşlik etti.

Ağrı'da çalışmaları süren projeleri inceleyen Bakan Kurum, beraberindeki heyet ile birlikle 100.Yıl Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ve Murat Nehri'ni gezdikten sonra ıslah çalışmaları süren Taşlıçay Deresini denetledi. Buradaki incelemelerinin ardından Millet Bahçesi'ni gezen Kurum, ardından Fırat Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında incelemelerde bulunarak Fırat TOKİ'leri 2. etabı yapımına 2020 yılında başlanacağını söyledi.

Kent meydanı inşaat alanı ve diş hastanesi inşaat alanını da inceleyen Bakan Kurum, Ağrı belediyesi tarafından şehirde tarım ve hayvancılığı geliştirmek adına hayata geçirilecek proje kapsamında Baloluk köyünde modern ahırların yapılacağı alanı inceleye yapılması planlanan ahırlar bölgesinde inceleme yaptı.

Bakan Kurum yaptığı incelemelerin ardından özel bir otelde düzenlenen brifing toplantısına katıldı. Burada Ağrı Valisi ve Belediye Başkanından brifing alan Bakan Kurum, daha sonra Gençlik Merkezinde Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle yemekli bir toplantı düzenledi. Çevre ve şehircilik Bakanı Murat Kurum'un buradaki toplantısının ardından uçağı ile tekrar Ankara'ya dönmesi bekleniyor. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Ağrı'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement