Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan vatandaşlara bayram ziyareti - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan vatandaşlara bayram ziyareti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Konya'da bir engelli vatandaş ile şehit ailesini ziyaret etti.

31.07.2020 15:40  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kurban Bayramı dolayısıyla geldiği memleketi Konya'da bir engelli vatandaş ile şehit ailesini ziyaret etti.

Bakan Kurum, Meram ilçesindeki Tavus Baba Camisi'nde cuma namazını kıldı. Kurum, daha sonra 1999'da meydana gelen Marmara Depremi'nin ardından Kocaeli'den Konya'ya gelen ve ablası Emel Özdemir ile yaşayan Ertan Özdemir'i Zafer semtindeki evlerinde ziyaret etti. Özdemir'in bedensel engelli olduğunu ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dışarı çıkamadığını söylemesi üzerine Kurum, "Sen çıkamıyorsun diye biz sana geldik." dedi.

Bakan Kurum, Ertan ve ablası Emel Özdemir ile bir süre sohbet etti.

Şehit Teğmen Fikret Dinçer'in adı bir okulda yaşayacak

Kurum, daha sonra 23 Eylül 2019'da Irak'ın kuzeyi Hakurk Bölgesi'nde araç konvoyuna yapılan saldırıda şehit olan Teğmen Fikret Dinçer'in eşinin yaşadığı askeri lojmanlara geldi.

Şehidin eşi Şerife Dinçer'in, "Tek bir isteğim, eşimin isminin bir okulda yaşaması." sözleri üzerine Bakan Kurum, "Tabii, Vali Bey, onu hemen yapalım. Allah rahmet eylesin, Allah mekanını cennet eylesin. Şehit ailelerinin başımızın üstünde yeri var." ifadelerini kullandı.

Bakan Kurum, şehidin babası Ali ve annesi Zübeyde Dinçer ile de bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerde Bakan Kurum'a, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da eşlik etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum\'dan vatandaşlara bayram ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan vatandaşlara bayram ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement