Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, belli bir makama hizmet için gelinmesi gerektiğini belirterek, "Ben net fikrimi söylüyorum, babamın oğlu da olsa devletin bir gram malını bile bile yiyorsa Allah belasını versin.

04.03.2017 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, belli bir makama hizmet için gelinmesi gerektiğini belirterek, "Ben net fikrimi söylüyorum, babamın oğlu da olsa devletin bir gram malını bile bile yiyorsa Allah belasını versin. Kim olursa olsun, bunun tavizi yok. Herkes helal parasını yesin." dedi.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Geniş Katılımlı İstişare Toplantı'sına katılan Özhaseki, 17-25 Aralık sürecine değinerek, orada başarılı olamayanların en son denemeyi 15 Temmuz'da yaptığını söyledi.

Özhaseki, "Ben net fikrimi söylüyorum, babamın oğlu da olsa devletin bir gram malını bile bile yiyorsa Allah belasını versin. Kim olursa olsun, bunun tavizi yok. Herkes helal parasını yesin. Belli bir makama geliyorsan hizmet için geleceksin, gözünde başka bir şey olmayacak." diye konuştu.

"FETÖ'nün sahte bir İslam anlayışı..."

17-25 Aralık'tan sonra FETÖ'ye kurban vermeyen çok az insan olduğunu dile getiren Bakan Özhaseki, kendisinin belediye başkanlığı döneminde 1 metre arsa vermediğini ifade etti.

FETÖ'cülerin polis, asker içerisinde kendilerini saklayarak, takiyeyle bir yere geldiklerine işaret eden Özhaseki "Herkes, bunlara verdi, aldı ama öyle geliyorlardı ki çok kibar insanlar, medeni bir vaziyette geliyorlar, insana sıcak yaklaşıyorlar, 'Biz bir sürü okul açtık' diyorlar. Yurt dışında okullara gidiyorsunuz, Türk bayrağı var, Atatürk resmi var, kara oğlanları çıkarıyorlar İstiklal Marşı okuyor, hepimizin gözü yaşarıyor. Duygulanmamak ne mümkün. Gesi Bağları türküsünü söylüyor kara oğlanlar. Meğer bütün bunlar özel bir gün için yapıyorlarmış, 15 Temmuz'da gördük." şeklinde konuştu

FETÖ'nün, mensuplarını ne yaptığını bilmez bir vaziyette sahte bir İslam anlayışında eğittiğini vurgulayan Özhaseki, şöyle devam etti:

"Bir savcı vatandaşa kurşun sıkan asker kıyafeti giymiş sahtekarın ifadesini alırken, su istediğinde bu katil suyu köşeye oturup besmele çekerek üç yudumla içtiyor. Savcı ise katile, 'Sen suyu sünnet diye mi bu şekilde içtin?' diyor. O da, 'Evet Hazreti Peygamber'in sünneti, suyu üç yudumda besmele çekerek içmek lazım' diyor. Savcı, 'İyi de sen birkaç gün önce insanlara kurşun sıkarak öldürdün' diyor. O da 'Tamam öldürdüysem onlar cennete gitti, ne var ki' diyor. Savcı 'Onların cennete gittiği kesin, hepsi şehit masum insanlar, devletini, milletini koruyan insanlar, sen katil oldun buna ne diyeceksin' diyor. 'Ben hocamın sözünü dinledim, ben de cennete gideceğim' diyor. Allah belanı versin senin. Sahte bir İslam anlayışı."

Hocaların, alimlerin söylediklerinin Kur'an-ı Kerim ve sünnete uyuyorsa kabul edileceğini, yoksa hükmü olmadığını dile getiren Bakan Özhaseki, "Bunlar, çocukken alıyorlar, kendi içlerinde zehirliyorlar, ondan sonra köle haline getiriyorlar. Allah'a şükür bu tehlikeyi de atlattık, Türkiye bütün bu belaları sırayla tek tek atlattı. Şükürler olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Özhaseki, HDP'nin yüzde 94 oy aldığı sokaklarda, kahvelerde vatandaşlarla bir araya geldiklerine vurgu yaparak, PKK'nın canına okuduklarını, onların yaktıkları, yıktıkları yerlerdeki insanların evlerini yapmaya çalıştığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement