Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Heyeti Şırnak'ta - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Heyeti Şırnak'ta

Çevre Şehircilik Bakanlığından bir heyet Şırnak'ta incelemelerde bulundu.

15.05.2019 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre Şehircilik Bakanlığından bir heyet Şırnak'ta incelemelerde bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Milli Emlak Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Selçuk Aydemir, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal, TOKİ Uygulama Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Tamer İnan, Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Mehmet Bedestenci, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz İdil ilçesinde iftar programına katıldı.

Daha sonra Silopi ilçesinin Başverimli beldesini ziyaret eden heyeti Silopi Kaymakamı Sezer Işıktaş, Başverimli Belde Belediye Başkanı Medeni Tatar, Görümlü Belde Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, Çalışkan Belde Belediye Başkanı Nadir Tosun ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan karşıladı.

Başverimli Belediyesi bahçesinde gerçekleşen görüşmede sorunlar ele alındı, çözüm önerileri ve projeler görüşüldü.

AK Parti İl Başkanı Erkan yaptığı açıklamada, partilerinin 31 Mart seçimlerinde ildeki 19 belediyeden 15'ini kazandığını söyledi.

Belediyeler için 5 yıllık eylem planları hazırlandığına işaret eden Erkan, sadece belediyelerin değil aynı zamanda köylerin de sorunlarının ele alındığını aktardı.

Erkan, köy konakları yapılması, içme suyu ihtiyacının çözüme kavuşturulması, kanalizasyon altyapı sorunlarının bertaraf edilmesi, sulama kanallarının hazırlanması, belediyelerin enerji ihtiyaçlarının karşılanması gibi birçok konunun görüşmede ele alındığını dile getirerek, "Bu program ile öyle zannediyorum ki; bugüne kadar Şırnak'ta hiç olmamış, başarılı belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Üreten bir toplum arzu ediyoruz." dedi.

İki temel başlıkta siyaset sürdürdüklerini anlatan Erkan, şunları kaydetti:

"Birincisi huzur, dostluk ve kardeşlik. Huzurun ve dostluğun olmadığı bir ortamda kalkınma sağlamayız. İkinci önceliğimiz refah seviyesinin artırılması. Bütün bunları halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Bundan önce milletin imkanlarının, sermayesinin, belediyenin olanaklarının hizmetten ziyade kirli siyasete aktarıldığı anlayıştan şimdi bütün enerjisini, gecesini gündüzünü halkın hizmetine aktaran bir siyasi anlayıştan bahsediyoruz."

Beldede yapılan sahurun ardından heyet Şırnak'a geçti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Heyeti Şırnak\'ta
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Heyeti Şırnak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement