Çevreci Öğrencilere Ücretsiz Sinema Bileti - Son Dakika
Güncel

Çevreci Öğrencilere Ücretsiz Sinema Bileti

Çevreci Öğrencilere Ücretsiz Sinema Bileti

Osmangazi Belediyesi'nden Çocuklara Karne Hediyesi

23.01.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi, düzenlemiş olduğu 'Geri Dönüşüm Atığını Getirene, Sinema Hediye' kampanyası ile, öğrencilerde hem çevre bilinci oluşmasını sağladı, hem de güzel bir karne hediyesi sundu.

Kampanya kapsamında atık yağ, pil, elektronik alet ve plastik şişe gibi çeşitli geri dönüşüm malzemesinden birini Akpınar Kültür Merkezi'ne getirerek geri dönüşüm kutularına atan ilköğretim okulu öğrencileri, böylece sinema solundaki yerini almaya hak kazandı. Kampanyaya katılan130 ilköğretim okulu öğrencisi topladıkları geri dönüşüm atıkları karşılığında vizyona yeni giren 'Kahraman Maymun' isimli animasyon filmini ücretsiz izlerken, büyük bir mutluluk yaşadı. Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy ve Başkan Yardımcıları Erkan Albayrak ve İsmail Selimoğlu da, sinemadaki yerlerini alarak öğrencileri yalnız bırakmadı.

Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy, "Osmangazi Belediyesi olarak karnelerini alan öğrencilerimize hem güzel bir karne hediyesi sunmak, hem de genç yaşta çevre bilinci aşılamak amacıyla 'Geri Dönüşüm Atığını Getirene Sinema Hediye' isimli bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz, dönem boyunca atık yağ, pil, elektronik aletler ve plastik şişe gibi çeşitli geri dönüşüm atıklarını toplayarak, doğanın kirletilmesine izin vermedi. Onların yapmış olduğu bu özverili çalışmanın ödüllendirilmesi gerekirdi. Osmangazi Belediyesi olarak bizde, çevre bilincine sahip olan bu çocuklarımıza topladıkları geri dönüşüm atıklarını getirmeleri karşılığında, sinema bileti hediye ederek ödüllendirdik" dedi.

Topladıkları atık yağlar karşılığında ücretsiz olarak sinema filmi fırsatı bulan öğrenciler, güzel bir gün geçirmenin mutluluğuyla evlerine döndü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevreci Öğrencilere Ücretsiz Sinema Bileti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement