Ceyhun Fersoy Canlı Yayını Terk Etti - Son Dakika
Güncel

Ceyhun Fersoy Canlı Yayını Terk Etti

Ceyhun Fersoy Canlı Yayını Terk Etti

Vizyon için gün sayan Figüran Filminin oyuncuları katıldıkları televizyon programında yönetmenlerine canlı yayında doğum günü sürprizi yaptılar.

22.11.2014 08:59  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Figüran'dan Doğum Günü Sürprizi

28 Kasım'da vizyona girecek olan 'Yılın En Kral Komedi Filmi' Figüran'ın oyuncuları Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Yıldırım Öcek ve yönetmeni Tolga Çetin geçtiğimiz Cuma günü Kanal 24'de yayınlanan Jess Molho'nun sunduğu 'Ortaya Konuşalım' programına konuk oldu.

Program, filmin yönetmeni Çetin'in doğum gününe denk gelince oyuncular yönetmenlerine sürpriz yapmayı ihmal etmedi. Sürpriz için yayın öncesinde plan yapan program ekibi ve oyuncular canlı yayında yönetmen Çetin'i şaşırttı. Ceyhun Fersoy sohbet sırasında aniden ayağa kalktı ve yayını terk etti. Kısa bir süre sonra elinde 'Figüran Logosu' ile süslenen pastayla stüdyoya geri dönen Fersoy'u karşısında gören genç yönetmen mutluluğunu ve şaşkınlığını gizleyemedi.

Hep birlikte pasta kesen Figüran ekibi, filmlerinin bol gişe yapması ve izleyen herkes tarafından çok sevilmesi dileğinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ceyhun Fersoy Canlı Yayını Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement