Ceylanpınar'da Belediye İşçileri 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Belediye İşçileri 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzalandı

Ceylanpınar\'da Belediye İşçileri 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzalandı

Ceylanpınar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi arasında 3 yıllık süreyi kapsayacak toplu sözleşme imzalandı.

13.01.2018 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi arasında 3 yıllık süreyi kapsayacak toplu sözleşme imzalandı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçe Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şubesi arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Ceylanpınar Belediyesinde çalışan işçileri ilgilendiren ve 3 yıllık süreyi kapsayan toplu sözleşme Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ile Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Menderes Atilla, imkanlar dahilinde işçilere iyi bir iyileştirme yaptıklarını söyledi. Belediye İş Sendikası ile 3 yıllık toplu sözleme imzaladıklarını ifade eden Başkan Atilla, hayırlı uğurlu olmasını diledi.

"Güzel bir sözleşme imzaladık"

Belediye İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da 2 ay süren toplu sözleşme görüşmelerinin nihayete erdiğini söyledi. 3 yıllık imzalanan sözleşme kapsamında işçilerin maaşında iyi bir iyileştirme yapıldığını ifade eden Şıltak, "2 aya yakındır belediye yetkilileri ile müzakerelerimizi devam ettirdik. Bugün de nihayi karara vardık. Sayın başkanımın da söylediği gibi 3 yıllık toplu iş sözleşmesini imzalıyoruz. Sözleşmenin içerisinde gerçekten başkanımız belediyenin de bütün imkanlarını zorlayarak güzel bir iyileştirme yapıldı. 3 yıllık sözleşme süresince tüm yasal haklarımızla birlikte her yıl yüzde 10'un üzerinde bir yükselme yapıldı. Bu konuda gerçekten sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız daha fazla bir zam vermeyi düşünüyordu. Ancak yeni taşeron yasası da çıktı. Sayın başkanımız bu durumu da göz önünde bulundurarak böyle bir sözleşme imzaladık" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Belediye İşçileri 3 Yıllık Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement