Roket Mermisi Evin Banyo Dolabına Saplandı - Son Dakika
Güncel

Roket Mermisi Evin Banyo Dolabına Saplandı

Roket Mermisi Evin Banyo Dolabına Saplandı

Suriye’nin Rasulayn İlçesinde sabah başlayan çatışmalar halen devam ederken bşr roket mermisi Ceylanpınar bulanan evin banyo dolabına saplandı.

22.08.2013 15:06  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatışmalardan etkilenen Ceylanpınar’da bir eve isabet eden roket mermisi odaları geçip banyoda dolabına saplanırken, ilçe kaymakamı evde inceleme yaptı. Başka bir evin çatısına ise roket düştü. Suriye’nin Rasulayn kentinde günlerdir devam eden çatışmalar bugün sabah saatlerinde şiddetini arttırdı. Sabah ezanından sonra PYD ile El Nusra arasında başlayan çatışmalar halen devam etmesi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde tedirginliğe yol açıyor. İlçenin Mevlana Mahallesinde bulunan Abdulkadir Bayram’a ait eve de Rasulayn ilçesinde atılan bir roket mermisi isabet etti. Roket mermisi evin dış ve oturma odasının duvarını geçerek banyodaki mutfak dolabına saplandı. Olay da ev sahibinin eşi ve 5 çocuğunu yakınlarının yanında göndermesi sayesinde can kaybı önlendi. O sırada evde bulunan Bayram’ın yeğeni Veysi Bayram ise şarapnel parçasının koluna isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Yaralanan Veysi Bayram ilçe devlet hastanesinde tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Veysi Bayram," Bir anda patlama sesini duyduk kolumdan yaralandığımı hissettim. Yaşanan her şey ortada" dedi. Ev sahibi Bayram ise," Roket mermisi dışarında odayı delip geçtikten sonra banyoda dolaba girmiş. Biz o patlamayla kendimizi mutfağa attık. Yeğenim kolundan yaralandığı söyleyince hastaneye gittik" şeklinde konuştu.

KAYMAKAM SARI: "TEMENNİMİZ BİRAN ÖNCE BİTMESİ"

Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Musa Sarı’ da roketin isabet ettiği eve giderek ev sahibine geçmiş olsun dileklerini iletti. Kaymakam ilçe de sınır ötesinde yaşanan olayların bitmesini umut ettiklerini ifade etti. İstenmeyen ve arzu edilmeyen şeylerin yaşandığı vurgulayan Kaymakam, " Sınır ötesinde de elimizden bir şey gelmiyor. Halkımızı sabırlı olmaya davet ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun. Temennimiz biran önce bitmesidir" dedi.

Öte yandan ilçede bir çok ev kurşunlar tarafından isabet aldı. Başka bir rokette Yenişehir Mahallesindeki Aziz Bektaş’ın evinin çatısına düştü. Roketin evin damını kısmen çatlattığı belirlenirken, Bektaş ailesi evlerini boşalttı. Zor günler geçirdiklerini belirten Bektaş," Suriye’den gelen roket evimize isabet etti. Yetkililerin ilgisiz olması bizi üzüyor. Ceylanpınar’ın durumunun ne olacağı ile ilgili bir şeyler söylenmesini istiyoruz. Evimizi kapattık" diye konuştu.

Sabah saatlerinden itibaren Suriye’den atılan mermiler ve roketler nedeniyle 2 kişi yaralandı. 2 kişi ise baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Roket Mermisi Evin Banyo Dolabına Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement