Ceza sahasına girmek Beşiktaş'a yasak! - Son Dakika
Spor

Ceza sahasına girmek Beşiktaş'a yasak!

Ceza sahasına girmek Beşiktaş\'a yasak!

Ligde ve Avrupa'da kalesinde 17 gol gören siyah beyazlılar buna karşın 10 gol atabildi.

05.10.2019 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde ve Avrupa'da kalesinde 17 gol gören siyah beyazlılar buna karşın 10 gol atabildi. Beşiktaş, her maçta topa rakiplerinden daha fazla sahip olsa da gol pozisyonu üretmekte zorlanıyor. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Burak Yılmaz'ın dönüşü de bu sorunu çözemedi. Onun yokluğunda forma giyen Güven Yalçın ve Umut Nayır da çare olmadı. Çünkü siyah beyazlılar topu ceza sahasına taşıyıp, pozisyon üretemiyor.

Adem Ljajic takımı taşıyamıyor

8 maçta ortalama yüzde 64.2 oranında topa sahip olan Beşiktaş, 595.5 pas ortalamasına ulaştı. Fakat bu pasların büyük bölümü kendi savunma oyuncuları arasında gerçekleşti. 8 maçta 32 isabetli şut atıldı. Yani maç başı ortalama 4! Avcı'nın pas ağırlıklı oyununda 'gereksiz şut' ve 'gereksiz orta'ya yer yok. Bu da kaleyi düşünmez hale getirdi. Ljajic'in forveti besleyememesi Beşiktaş ceza sahasından uzak tuttu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ceza sahasına girmek Beşiktaş'a yasak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement