Cezaevi Firarisi, Hırsızlık İçin Keşif Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi, Hırsızlık İçin Keşif Yaparken Yakalandı

Cezaevi Firarisi, Hırsızlık İçin Keşif Yaparken Yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, hırsızlık suçundan hükümlü bulunduğu yarı açık cezaevinden, ev izni alarak çıkan ve bir daha geri dönmeyen cezaevi firarisi 33 yaşındaki Ömer K., Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Gölçayır beldesinde hırsızlık için...

19.02.2013 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, hırsızlık suçundan hükümlü bulunduğu yarı açık cezaevinden, ev izni alarak çıkan ve bir daha geri dönmeyen cezaevi firarisi 33 yaşındaki Ömer K., Konya'nın Akşehir İlçesi'ne bağlı Gölçayır beldesinde hırsızlık için kahve önünde keşif yaparken, jandarma tarafından yakalandı.

Ömer K., yaklaşık 1.5 ay önce hırsızlık suçundan hükümlü bulunduğu Nazilli Yarı Açık Cezaevi'nden ev izni alıp ayrıldı. İzni bittikten sonra cezaevine geri dönmeyen Ömer K., Konya'ya geldi. Akşehir ile Ilgın ilçelerine bağlı belde ve köylerde bulunan okul, cami, Kuran kursu gibi yerlere girerek 27 hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen Ömer K.'nın, 20 gün önce de Yeniköy'de camı kırarak girdiği merkez camisinde imam Ahmet Güleç'in sarığını çaldığı belirlendi.

Gözaltına alınan Ömer K., sorgulanmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ATM(İA/AK) - Konya/ Akşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi, Hırsızlık İçin Keşif Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement