Cezaevi Firarisi, Kaçtığı Aracın Camından Kafasını Sokan Polisi 100 Metre Sürükledi - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi, Kaçtığı Aracın Camından Kafasını Sokan Polisi 100 Metre Sürükledi

Sakarya'da uygulama esnasında durdurulan araçtaki cezaevi firarisi, kafasını camdan sokan polis memurunu 100 metre sürükledi. Olay anı araç kamerası tarafından anbean kaydedildi.

17.10.2018 15:36  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde aracı durdurulan cezaevi firarisi, araca bakmak için başını camdan içeriye sokan polis memurunu yaklaşık 100 metre sürükleyip ağır yaraladıktan sonra kaçtı. O anlar bir araç kamerasına yansıdı.

POLİSİN KAFASINI CAMDAN İÇERİYE SOKTU

Olay kentin en işlek caddelerinden Bağlar Caddesi'nde dün akşam 20.00 sıralarında meydana geldi. Kafeler bölgesinde 'şok uygulaması' yapan polis ekipler şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Uyuşturucudan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Ş.K, kullandığı araçla yavaşladı. Bu sırada şoför bölümüne gelerek Ş.K.'ye evrakıyla birlikte aşağıya inmesini söyleyen polis memuru Günay Doğdu, 3 kişinin bulunduğu araca bakmak için kafasını camdan içeriye soktu.

100 METRE SÜRÜKLENDİ

Cezaevi firarisi Ş.K. bu sırada gaza yüklenerek kaçmaya başladı. Kolu aracın içinde sıkışan polis memuru da yaklaşık yaklaşık 100 metre araçla birlikte sürüklendi. Otomobil viraja girdiği sırada yola savrulan polis memuru Doğdu ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan polis, 112 Acil ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Boynunda ve vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu öğrenilen polis, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

OLAYIN FAİLİ BULUNAMADI

Olay sonrası Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, polisi sürükleyen aracı Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde terk edilmiş halde buldu. Polis gece 20'den fazla adrese girip, arama yaparak gece boyunca da çok sayıda aracı çevirdi. Polis, araçtaki 2 kişiyi yakalarken olayın faili Ş.K. hala bulunamadı.

KAMERA ANBEAN KAYDETTİ

Öte yandan kaza anı, bu sırada yolcu alan bir dolmuşun kamerasına yansıdı. Görüntülerde kolu aracın içinde olan polisin otomobille birlikte sürüklendiği görüldü. Polisin bu anlarda yere düşmemek için koşmaya çalıştığı kameraya yansıdı.

Cezaevi Firarisi, Kaçtığı Aracın Camından Kafasını Sokan Polisi 100 Metre Sürükledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi, Kaçtığı Aracın Camından Kafasını Sokan Polisi 100 Metre Sürükledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • turan: Af çıkıyor zaten... 16 1 Yanıtla
  • murat: Benim paramı çalan hırsız kader kurbanı ise bu adamda kader kurbanıdır. sayın bahceliye duyurulur 7 5 Yanıtla
  • ksy: oy lazim yakinda af cikar nekadar katil hirsiz manyak varsa cikarlar 3 veya bes yilda turkiye yasanmaz yer haline gelir bu gidisle herkes cikarini koltugunu dusunuyor ulkeyi dusunen yok 6 2 Yanıtla
  • NNN: Bahçeli ne oldu dostum konuşsana 2 5 Yanıtla
  • duşinist: kanunu sıkıştırıp kaçisen ha, ben şimdi seni yakalarım.. 3 4 Yanıtla
  • ADALET: insan haklarıyla alakası yok kardeş olayın polis baştan sona hatalı şüpheli araç durduruyorsun adı üstünde kafa sokulurmu içeri o şekil.birde bunları dışarıya salan sistemin ve bu sistemi değiştirmeyen siyasetçilerle alakalı bu durum birde af patlatılarlar yerel seçim öncesi vay senin benim gibilerin haline ... 6 1 Yanıtla
  • mustafa: AF İLE İÇERDEN ÇIKINCA MASUM İNSANLARIN CANLARININ YANACAGININ EN BASİT YAŞANMIŞ GÜNCEL ÖRNEGİ 5 1 Yanıtla
  • sülo: niye camdan içeribakıyor ki tedbirli davranıp inin ulan aşağı diyebilirdi ama malesef bu da acami demek ki geçmiş olsu polisimize 6 0 Yanıtla
  • Merve : Polisimize kalkan eller kırılsın... 6 0 Yanıtla
  • KILIÇ ÂLİ: İnsan hakları derken maktül, mağdur, malı- canı- ırzı ile oynananlar ve yakınları düşünülmeden; suçluları, teröristeri, arkası kuvetli suç örgütlerini, göz altına alınan sanıkları ile ceza infaz kurumlarındaki tutuklular ve hükümlüler lehine, yararına kanunları, uygulamaları, kuralları zorlamak adına iş yapıla yapıla ülke bu hale geldi. Yazık polis memurumuza; çoluğu, çocuğu, ekmek davası var. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement