Cezaevindeki Mahkumun Yönettiği Örgüte Operasyon - Son Dakika
Güncel

Cezaevindeki Mahkumun Yönettiği Örgüte Operasyon

Bartın'da adam öldürme suçundan tutuklu bulunan M.K.'nın cezaevinden yönettiği suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

11.01.2013 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da adam öldürme suçundan tutuklu bulunan M.K.'nın cezaevinden yönettiği suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Bartın Kapalı Cezaevi'nde adam öldürme suçundan tutuklu bulunan M.K.'nın liderliğindeki suç örgütünün adam öldürme, suçu üstlenmeye azmettirme, kasten yaralama, tehdit, yağma, tehdit ve baskı ile tahsilat yapma, çalıştırdıkları kadınlara baskı, cebir ve tehditle zorla çalıştırarak hürriyetlerinden yoksun bırakma suçlarını işledikleri tespit etti. Polis, Bartın ve Ankara'da gazino ve eğlence mekanlarına baskın düzenlendi. Ankara'da gözaltına alınarak Bartın'a getirilen S.G. ile Bartın'da gözaltına alınan H.K, E.N.F, G.N, M.U, M.K ve M.Ç.'nin ifadeleri alındı. Suç örgütünün 49 ayrı suça karıştıkları tespit edilirken, 7 kişi adliyeye sevk edildi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevindeki Mahkumun Yönettiği Örgüte Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement