Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu

Bilecik'te cezaevinden koronavirüs önlemli kapsamında izinli olarak çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini "kendisini aldattığı" iddiasıyla pompalı tüfekle bacaklarından vurdu. Yaralanan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine hastaneye kaldırıldı.

27.05.2020 17:55  Güncelleme: 02:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'teki cezaevinden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında izinli olarak çıkan kişi, Konya'da yaşayan boşanma aşamasındaki eşini silahla yaraladı.

Kovid-19 salgını nedeniyle, Bilecik'in Gölpazarı ilçesindeki açık cezaevinden izinli olarak çıkan Tamer G. (37), boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı Konya'ya geldi.

POMPALI TÜFEKLE BACAKLARINDAN VURDU

Merkez Karatay ilçesi Köprübaşı Mahallesi Köprübaşı Caddesi'nde karşılaştığı eşi Özge T.G'yi (23), "kendisini aldattığı" iddiasıyla pompalı tüfekle bacaklarından vuran Tamer G, geldiği kiralık araçla olay yerinden kaçtı.

Yaralanan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerince Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu

SAVCIYA MEKTUP YAZMIŞ

Öte yandan Tamer G'nin yakalanması için çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tamer G'nin kaçtığı kiralık aracı park halinde terk edilmiş şekilde buldu.

Otomobil içerisinde inceleme yapan ekipler, şüphelinin olayda kullandığı pompalı tüfeği ele geçirirken bir de mektup buldu. Tamer G. tarafından savcıya hitaben yazılmış mektupta, "Sayın savcım, eşim olan Özge T.G. beni aldattığı için bunu yaptım" ifadelerinin kullanıldığı görüldü.

Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu

ŞÜPHELİNİN YAKALANMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Geçen yıl "silahlı tehdit" ve "görev yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanarak cezaevine girdiği öğrenilen şüphelinin, yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Cezaevinden izinli çıkan kişi, boşanma aşamasındaki eşini tüfekle bacaklarından vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kim: Tabii ,işten cezadan siyirmaninyolu buiftiradangeçiyor.Demiyorki kadin baski vedayak sonunda boşanmadavasi açti,bende yediremedim vurdum , arada 15 yaş fark olursa odağı bu. 9 0 Yanıtla
  • cafer kayunyemaz: çıkarmayın olsun bitsin 3 3 Yanıtla
  • ferit: cezaevinden izinli çıkmak ne demek yahu, çarşı iznimi bu ilginç.. 2 3 Yanıtla
  • Mahkemeler: Açılsın hemen 100 bin çift boşanmak için dava açacak 3 1 Yanıtla
  • Hakan: 14 yas fark herif ipsiz sapsızın teki kızı kandırmıs evlenmis.Cezaevinden izinli cıkmak nedir oda ayrı bir olay. 0 4 Yanıtla
  • A.drn: bu cezaevinden izinler acilen yasaklanmalıdır. 3 1 Yanıtla
  • Mert: bölelerini çıkarmıcan yaaaaaaaaaaaaaaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement