Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandı

Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandıAFYONKARAHİSAR Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs uyuşturucu satmaya gittiği otogarda polis tarafından yakalandı.

22.03.2022 15:27  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandı

AFYONKARAHİSAR Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde cezaevinden izinli olarak çıkan şahıs uyuşturucu satmaya gittiği otogarda polis tarafından yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şahıs ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Emirdağ İlçe Otogarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevinde silahla tehdit suçundan hükümlü olarak cezasını çeken ancak dün izinli olarak dışarı çıkan M.F.Ö., isimli şahsın uyuşturucu satışı yapacağı yönünde bilgi alan Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahsı takibe aldı. Otogarda şahsı gözaltına alan ekipler yaptıkları aramada şahsın üzerinde 54 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap ele geçirdi. Ardından M.F.Ö.'den uyuşturucuyu almaya geldiği iddia edilen M.O. isimli şahsında peşine düşen ekipler şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

İfadesinde uyuşturucu hapları satmak için M.O., ile anlaştığını itiraf eden M.F.Ö., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Bolvadin Cezaevine gönderildi. M.O., ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Cezaevinden izinli çıkan şahıs uyuşturucu satmaya çalışırken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement